Klippt och klart :)

Idag har jag varit på Ann Petterssons och klippt och färgat och sen fick även jag klippa mina skabbiga toppar :D Känns riktigt bra ska bleka utväxten ikväll också så då känner man sig i alla fall fräsh i håret! Ska planera lite saker som jag kan packa och sådär inför imorgon. Känner mig så trött men inte så mycke att göra åt måste man så måste man. ZzzzzzZZZZzzzz

Iiiiiiiiiihhh! Arbertsintervju i Stockholm!

Ojojoj vad stressig denna dag blev en salong från stockholm hörde av sig idag (typ vid 1) och undrade om jag kunde komma ner på intervju (senast måndag) Så panik in till arbetsförmedlingen med papper och sånt för att kunna få någon resa dit! Resan blev beviljad som tur var så på söndag morgon så bär det av ner till sundbyberg i stockholm. Känner som en klump i magen och tror aldrig jag har varit så nervös innan i mitt liv nån gång... inte just för själva intervjun och det utan för att jag inte vet om jag får det eller inte och om jag nu skulle få det så ville dom att jag skulle börja arbeta direkt! Så då blir det en snabb flytt och vart och hur vet jag inte heller, spännande! Hemresan är inte heller bokad så det känns ju lite nervöst också får hoppas att inte tekniken sviker... eller nått sånt.
Ja i alla fall kommer säkert bli kult, håller som bäst på att sammla ihop papper och sånt som jag ska ha med mig.


köpte lite blekning i ren panik idag efterssom jag har en fruktansvärd utväxt som vanligt! Så ska väl bleka utväxten senast imorgon... gaaaah!! Inge länge kvar! Jag har upptäckt att jag är en person som gillar att ha saker planerade i förväg för när det blir såhär kort varsel så får jag panik och ont i magen! HAHAHAHAHAHA nu blev jag galen också!

Imorgon ska jag till Ann Petterssons och hälsa på när dom nya eleverna ska få klippa "fotbollskillarna" Sen ska jag eventuelt få klippa någon också :)

Men nu måste jag äta nått är utsvulten har bara ätit ett tort gammalt bröd idag.. inte så gott alltså. Ikväll blir det idol för min del och lite fredagsmys!!!


Oj 4st som hört av sig nu och vill att jag kommer och provjobbar

Skickade in en massa cv och sånt igår och har redan hunnit få 4 st svar och alla vill att jag kommer och provjobbar hos dom.  2 st i Stockholm 1 i Bollnäs och 1 i Uppsala så skulle behöva gå och snacka med arbetsförmedlingen och se vad dom säger om jag kan få någon reseersättning igen. har fortfarande inte fått nått svar från Gislaved. Så tror väl i så fall att det skulle vara enda problemet det är ju inte precis så att jag har råd att åka om jag inte får någon ersättning :S man får ju typ 2800kr i månaden och 1500kr går direkt till lånet :S + att mamma fyller 50 så är ju inte precis så att man har nå pengar till att åka till en massa olika ställen.

Har nyss bakad bröd för typ första gången i mitt liv (grekiskt lantbröd) som verkar vara stenhårt :D MUMS Ska snart se True Talent och då ska jag äta brödet till kanske göra en kopp te .... myyyys :)

Imorgon blir det körlektion nr 10! hoppas att det går bra men får se hur lång tid det tar innan nästa körlektion har ju bara betalt för 10 st så... tar väl ett tag innan man har råd med fler :( Vill ju slippa köra så mycket på vintern men det är väl kanske bra övning det med.

Den islamska revolutionen i Iran vs: Zumba

Nyss provat på lite Zumba och skrattar typ åt mig själv hela tiden ( för mig själv) ser så jävla stört ut. Det är faktiskt ganska kul men jag ligger minst 3 takter efter hela tiden + att jag inte alltid gör rätt vilket gör att det bli ännu fulare! Var tvungen att släppa ut Tusse för han höll på att kräkas igen! Tror fan han gör det med flit eftersom jag inte släppte ut honom innan. Han har börjat kräkas mycke på sista tiden kanske för att han är gammal antar jag. Han är säkert typ sjuk eller nåt och dement han är typ världens mäst irriterande och korkade katten jag vet.

Men i alla fall på tal om inget! Hittade ett gammalt manus från gymnasiet " X-L = Den islamiska revolutionen i Iran "
Författare: Jag, Linnea, Bea och Jenny. Det är helt genialt! Tog bilder på manuset eftersom jag inte orkar skriva om det på dator-n . Satt typ och skrattade för mig själv och grät en liten glädjetår och grymtade som en liten grisekno förståss! Det åter kallar så många minnen tror vi gjorde denna tredje året på gymnasiet? I alla fall vi måste göra nån mer föreställning eller kanske skriva en bok?  Det som är förstruket med gult är mina repliker sen så kanske det inte blev världens bästa kort så vissa fraser ser man flera gånger men tror ni fattar.... eller? :S




OKEJ NÅN SOM INTE SKARATTADE!?!?!?! :D

Min helg

NU sitter jag här på min feta röv igen har inte hänt så mycke sen sist. I frdags då jag gick på banken / stan så träffade jag Ann och Pia utanför var kul att se dom igen och dom frågade om jag hade lust att vara med nya klassen på deras premiär klippning på fotbollslaget på lördag så det blir ju kul :) Sen beställde vi mat från Thai House dom hade fått in fler boxar 15 istället för 12 så provade lite nytt mamma och jag brukar köpa en box var i olika sort så man får 2 rätter!
I alla fall mamma försökte få nån tid på banken till att skriva över huset på henne så vi kan börja renovera och få rotavdrag och sånt på renoveringen. Grejen var bara denn att man måste vänta 2 veckor på en tid på SEB för detta så tar troligtvis öven en månad innan man kan köra igång med renovering typ tak och drenering och sånt som man inte kan göra själv i alla fall.

Igår var bara en lat dag har gjort lite konstiga grejer på bloggen vilket är ett tecken på att man har lite att göra! Igår var vi lite hos mormor och rev tapet och spaklade så det är väl lite till spackling och slipning innan lite tapeter ska upp. Det blir en billig tapet eller vi hade den redan så den blir gratis, älskar gratis <3 

Idag så har vi sålt en symaskin från mormors hus det känns riktigt skönt att bli av med den. Det var en stor maskin med bord och grejer som jag aldrig hade orkar bära ner för trappan. Guuuud vad jag gruvar mig för när vi ska lyfta upp frysboxen som inte funkar från källaren :S Kommer fan inte gå så kommer behöva nån stark människa ;) eeeeh....
Har även fått pizza idag eller rättare sagt en kababrulle , gött och sen så satte vi upp tapeter (en våd så en tapet?) Jävla drygt vi håller fortfarnade på med trappen och kan säga så här där tappetserar man nor aldrig mer!

Just ja fick en tidig julklapp i onsdags tror jag? :S Av mammas kompis Monica det var vinterskor ser typ ut som uggs så påminner lite on dom jag hadde förut. Så ett bekymmer mindre!


Älskar



Älskar denna låt/film har man inte sett den så måste man se den!!! :)

Banken idag :)

Nyvaken och har nyss matat mitt Happy Aquarium ligger nu och ser på Cheaters haha jävlar vad dom slåss XD RiMen i alla fall idag ska jag och mammi in till stan jag ska se om det går att fixa min bankdosa mamma och jag har nemligen exakt lika dana dosor så hon har tryckt fel kod 3 gånger på min xå nu kommer nått locknummer upp :S Så hoppas jag får det fixat! Mamma ska dkriva öven mormors hus på henne så vi kan börja renovera och låna upp pengar på huset eftersom det går så dåligt att sälja renoveringsobjekt nu. Så blir ett nytt försök till försäljning till våren. Vi ska byta tak, drenera, slå ut lite väggar, ev bygga ut /renovera badrum, lägga golv, byta lite innertak, tappetsera, ta bort helteckningsmattan som är fastlimmad på trappan och måla den , Riva ut all panel som finns på väggarena i källaren, riva ut alla mattor i källaren, förutom sånt så är det ju alla jävla tyger som ska bort och borden på övervåningen och frysbox och sånt i källaren. Kommer bli yttligare en dryg vinter!
Just nu håller vi i alla fall på att lämmna ut offerter på tak, snikerier och drenering så får se vilka det blir sen :)
Sen så blir det väl fredagsmys ikväll med idol och grejer det värsta är att nu kommer jag inte kunna sluta tänka på att Robin är Whats Up killen  men ska försöka att inte göra det! Nu ska jag slänga mig in i duschen för jag är dyngig!

Pöss

Aire Bra



Här är ett lite kortare klipp än det jag såg på tv! Förutom att då var det Twins mannen som var berättar rösten. Passa på få alla tre färgerna för endast 499kr! ;)
Jag kan säga så här!!!

* Dra upp Bhn
* Skaffa en kupstorkek som passar
* Vrid plastgrejen som reglerar längden på banden åt rätt håll så det inte skaver
* Se till att den inte sitter för löst eller för hårt
* Dra för det lilla skyddet som finns för spännerna bak på ryggen
* Använd en färg som passar kläderna
* Aire Bra är bara sexig om man är 80+

Åååååh nu känns det mycket bättre när jag fått ur mig lite  :)

Världens "sexigaste" Bh!?!?!?!?!

Blir galen och arg och tycker att det är lite hetts mot folkgrupp eller i alla fall nästan. Men Twins reklam för Aire bra är så jävla ful och dom håller på och säger att man blir så jävla sexig. Var en unge på reklamen som hade en på sig under ett linne som väl väldigt uringat och hade smala axelband hela jävla bhn syndes! Samma sak blir jag sur* när dom ska visa hur "dåliga" vanliga bhar är. En hade typ en svart bh under en vit tröja och dom ba åååh vad det syns bla bla bla ..prova denna vita bh från Aire Bra utan sömmar. Och någon som hade typ 3 storlekar för liten bh och dom som hade inlägg som stack utanför bharna men sså serisöt vilken normal människa har så? Fan kan man inte köpa en bh som passar istället? Ser ut som en sportbh och är säkert jätteskön men inget direkt man skulle vilja ha hela tiden.


Detta är delux varianten när du vill vara extra "sexig" Seriöst dom kan inte lura nån det är fan inte snyggt!

Så der jag är sur* på idag är Aire Bra!

Kan någon köpa ut ? :D

Har sett en serie porslin som jag vill ha från fyrklövern och det finns 2 olika 1kr paket i den serien och man får bara beställa ett per person :( Så undrar om någon skulle vilja köpa ut år mig?(A)


Bööööööööl :'(

Kom nyss hem från stan och det första jag gör är att öppna dörren åt Oliver som står utanför fönstret och vill komma in. Då kliver jag på en spiknål (en jävligt kraftig nål som är som en smal spik) och får den typ 2 cm rakt in i foten. Första tanken var att det var en sticka men sen tyckte jag att det gjorde för ont för att vara en så undersöker min fot och där står en nål rakt ut. Så haltar mig iväg till tvn och försöker dra ut den och då börjar det göra ont! Brölar för mig själv i förtvivan och försöker ringa mamma men henne går förståss inte få tag på. Nålen satt stenhårt och långt in så var verkligen inte skönt och för varge gång jag försökte dra så fick jag bara mer och mer ont. Inte så kul men tillsist efter jag funderat på självmord och så vidare så lyckades jag få ut den jäveln! Började blöda mycket! strumpan blev helt blöt :S och nu sitter jag och har ont i min fot som håller på att svälla upp och bli lite blå vid tårna. Till min hjälp har jag Ballerina <3 tror jag ska öppna Pommac (nostalgi) drickan som jag köpte för nu behövs nått som gör en lycklig SOCKER!


Hårit värre

Tycker mitt liv är ganska så tråkigt! Händer aldrig nått typ och är faktiskt riktigt less på att inte ha nått jobb känner mig lite rastlös :/ Men har i alla fall skickat cv till massor av ställen idag har jag tur så kanske jag får napp på någon i alla fall har ju typ skickat till 30st så vore ju kul om nån kunde höra av sig.
Håret känns inte bra alls! Slitet ,utväxt  som man kan se 100meter bort och en rak lugg som hänger rakt ner i pupillen:S Är i alla fall ny duschad så är ju ren i alla fall men tycker inte om shampot jag har nu tycker den torkar ut hårbotten och jag får typ mjäll av den. Det är TIGI Bead Head men man blir nog bara kräsen efter att man använt Hårologis Fil Shampo <3



Funderar på att fixa håret sen så det blir ljusare i topparna och skulle också vilja ha FJÄDRAR åååhå fjädarar :) Tycker att det skulle vara skönt att få slippa bleka håret ett tag :)

Idol Robin = What's Up killen :D

Jag minns för några år sedan typ 2007/2008 kanske det var då det fanns en grupp somuppträdde på hamnfesten. What's Up med Erik Saade och 3 andra killar.
Robin som är med i årets idol är en av dom tyckte att jag kände igen han och idag kom det upp ett ljusi mitt huvud. Det är så irreterande när man vet att man känner igen nån men inte varifrån. Men googlade i alla fall och hittade några bilder och visst var det han! Hihih vet inte om dom har sagt det i programet men vem vet jag är väl efter som vanligt.

Fredagsmys ! :)



Zimbah och Oliver myser framför brasan :) Så söta när dom pussas^^
Snart dax för Idol... eller snart och snart typ 2 timmar (A)
Idag har jag inte gjort så mycket typ städat lite så inte så kul kanske  :)
Imorgon blir det första dagen på utförsäljningen hos mormor alla som vill är välkommna.

Lingonstigen 39 i Domsjö Lördag och Söndag kl:12-16

Kommer komma upp en artikel i ÖA imorgon 299kr! Svindyrt för en liten annons som man inte ser typ om man inte har förstoringsglas XD
Hoppas det kommer mycke folk så man blir av med lite grejer :)

Pooooosss!

Lördag , Söndag , Måndag

Sitter nu  på min häck framför tvn och gör ingen nytta alls! eller ju jag fryser som fan! Men har dock inte klätt på mig än. Idag ska jag övningsköra vid 2 tiden hahaha får se om det blir nått uppfång denna gång läraren har sagt det typ 2 lektioner innan också "nästa gång blir det uppfång" Men har gjort andra saker istället :) Blir min 8:e körlektion idag vilket inne bär att jag bara har 2 st kvar som jag har betalt för så måste köpa fler nästa månad :/
Funderar på om jag ska åka in lite tidigare och luncha med mammi det vore mys :)

I lördags var jag på stan med Jenny , Bea, Linnea och Peter vi köpte presenter åt Cassi och Sofie! Sen blev det förfest först hos Jenny sedan drog vi vidare till Cassi där hon redan hade fullt med folk. Den lilla festprissen! :) Sen drog vi till Harrys och jag blev upphämtar av mamma efter och beställde lite mat från Max. Det dett fint! Kan säga att jag hadde / har förtfarande ont i fötterna. Det är inte för att det är hög klack på stövletterna som jag hade det är typ ca 5 cm  utan sulan som är innuti känns inte som att den sitter fast med sidorna på skorna. Lite skumt men.. I alla fann har fått blåsor runt hälarna aj!

Igår söndag åkte vi till mormors hus och fick bära upp alla jävla grejer som vi bärde ner förut  till ingen nytta!!!! Kan bara säga såhär någon behöver styrketräning! Mina armar blev som nå jävla gummi är för klen :/

Men i alla fall sen fick vi ställa i ordning att så förhoppningsvis så är det bara att köra igång på lördag då det blir utförsäljning. La upp en annaons som kommer att visar i ÖA på lördag helt sjukt 299kr för några rader för en dag i en lokaltidning!! Förutom det så har vi lagt upp på blocket i nån annaons som vi har ute där och på facebook. Hoppas vi får sälja mycket nu! tar ju sånn jävla platts och vi måste börja renovera väldigt snart.Hm okej nu vet jag inte vad som hände med texten :S hehe pinsamt men orkar fan inte skriva om det är jag för lat för :)

Nu  funkar det igen hehe man kan inte förminska texten som jag nyss skrev fattar inte hur jag fick den sådär äns :s

Goooo fika! :)



Idag har jag bakat! Är så nöjd med mig själv nu! ^^ Bakade kolasnittar, havrekakor och chokladkolasnittar.
Gjorde en av choklaskola sattserna extra onyttig genom att pensla sirap på! MUMS.
Väntar just nu på att mamma ska komma hem med den nya kaffebryggaren ( vånan annan hade gått sönder) Inte för att jag dricker kaffe men får la nöja mig med saft-n eller det goda teet ( hur skriver man det?:S) i alla fall jag tror nu förstår det är i en påse som man lägger i vatten med jordgubbs smak!

PUSS!

Ingen försäljning :S

Blev ingen försäljning på mormors hus så får väl bli att mamma tar över huset så vi kan renovera upp det.
Nytt tak och drenering ska vi göra och sen kanske lite lättare renovering innomhus. Känns tråkigt men samtidigt kan man inte heller gå ner hur mycket som helst i pris. Måste ju faktiskt få nått för huset så blir väl troligtvis att vi lägger upp huset till våren igen.
Kommer bli MYCKET jobb med huset nu! Blääääää!

Vi planerar att ha utförsäljning nästa helg på sånt som finns på övervåningen och lite av våra kinagrejer. Förhoppningsvis blir det den sista! Finns ju hur mycket som helst och vi hade bärt ner en massa grejer på nedervåningen som vi måste bära upp igen bara för att de som var intresserad av huset ville ha tyger så vi fick plocka bort de som vi ville ha kvar. Men sen visade det sig att det var väskorna som dom var intresserad av :S Och hur seriöst är det om man överväger att köpa ett hus för några väskor? :S Inte så seriöst enligt mig!
Så 1 hel dags släpande av stora tygrullar förgäves! nu behövs en dag till att ställa tillbaks dom jävlarna! VÄÄÄÄÄSSSSSSSSSSS!



Mmmmmmm MUNKAR!!!

Har nyss gjort egna munkar det var najs så nu är jag mätt! Hoppas jag inte blir dålig i magen bara .



Blev dock inte så snygga som dom på bilden! :).....och några blev brända med (A)
Receptet tog jag ur 7 sorters kakor och det är väldrigt bra eftersom man inte behöver jäst
utan bara bakpulver ;)

Pösss

Film! :)



Ikväll blir det denna film tror den ska vara bra med min
typ av humor ^^

Jag har "undringar"

Om hur jag ska få ihop detta! är så less på att vara fattig  :( Har min 7:e körlektion på tisdag och har bara köpt 10st vilket innebär att efter det så har jag  bara 3 lektioner kvar sen måste jag köpa fler. det hade ju inte varigt nått problem om man hade fått lite mer pengar! Har 1500kr kvar typ efter jag betalat lånet och 5 körlektioner kostar strax under 2000kr. Och nästa månad så fyller mamma 50år! jag menar är ju inte precis så man vill bara ge en bukett blommor heller :S Sen så har ju jag sett ut min hört/vinterkappa och är rädd att den blir slutsåld :( och hur jag än vrider och vänder på det så måste jag ha en ny vinterjacka eftersom min andra sen förra vinern är helt förstörd. Känns inte kul alls nu typ hur jag än gör så räcker ju inte pengarna till. Är så less på att ha det såhär.
Så därför jag klagar på mitt liv men men nog snack om det nu!

Imorgon får vi veta om det är några som vill köpa mormors hus vi hade snack med dom tidigare i veckan och det var tänkt att vi skulle få veta om det blev ett ja eller ett nej i fredags men blev inte så. Dom är medvetna om att dom är dom enda spekulanterna på huset och att vi väldigt gärna vill bli av med det så dom drar det till sin fördel kan man säga. Dom försöker pruta ner huset ännu mer än vad dom redan gjort. Sen kom dom med nått förslag att vi kunde lämmna kvar tyger så kanske dom vill ha huset??? Deras unge håller på att utbilda sig inom design så antar att det är därför. Vi plockade reda på de tyger som är lättsålda och lite dyrare och sen får vi se om det duger. För vi kommer i alla fall inte gå ner nå mer i pris på huset i vilket fall. Ajja får la se hur det går:)

Nu ska jag se True Talent !:) Känns som att det typ bara är jag som ser det XD
Pooooos!

RSS 2.0