I kväll bär det av :)

Ikväll bär det av med nattbussen till stockholm. Hann att få mina biljetter som tur var! De var nämligen tvungna att skicka buss biljetterna med post eftrsom det inte gick att plocka ut i ö-vik men dom kom redan dagen efter så det känndes ju bra hade kännts lite nervöst om de inte hade kommit innan idag, då hade det vart ganska kört!

Håller på att packa med mig en massa gosaker som jag ska ha på bussen. Det ser ut att kunna bli en hel kasse :D och sen har jag flyttat över lite filmer till min lilla dator så jag har nått att göra. Ska bland annat se Balto triologin^^ tror inte jag serr den tredje men det blir mys i alla fall^^.
Köpte föresten nya hörlurar eller hade inga men köpte ett par i går på allas vår älsklings butik Claes Ohlsson(s)Dom  var billiga typ vanliga som man stoppar in i öronen och matchar min dator Rosa<3

Azzar har nyss varit uppe i näsan på mig så ögonen kliar och näsan... morrrr

Idag ska mamma få fägra underhåret på mig som inte är gjort på flera månader så det känns bra.

Hm.. det var typ det imorgon fortsätter resan till gislaved :)


Kyss ;)

Då var det fixat!

Äntligen så är resan bokat till Gislaved. Men det var inte lätt!
Blir att packa resväsan imorgon ^^

25/8 22:10 Tar jag bussen från Örnsköldsvik till Stockhom
26/8 05:10 Är jag framme i Stockholm
08:10 Går planet från Arlanda till Landvetter där landar jag 09:10
10:55 Blir det flygbuss till Borås då är jag framme 11:35
13:05 Går bussen från Borås till Gislaved så kommer dit kl 14:15

Då blir det intervju/ provklippning

17.45 Reser jag tillbaka till Borås och sover på hotell över natten.
Gör sedan om samma prosedur som när jag tar mig dit! Ganska drygt och 
kommer vara hur trött som helst! Men så är det när man ska åka så billigt som
möjligt ^^

Kommer hem till Örnsköldsvik igen 27/8 kl 18:45 

puss?


               


Skvaller!

Var runt och kollade på blocket och vad fann jag där, jo Domsjö Stjärna är till salu!

http://www.blocket.se/vasternorrland/Resturang_och_pizza_33807506.htm?ca=4&w=1

Verkar som att någon har blivigt less^^ haha åååh så mobbat ofta det är mycke gäster där? Men om det öppnar nått nytt där så kanske man vågar gå dit igen! Inte så mysit med dyngiga moppar i pizzaugnen.
Linnea och Cassi vi kanske ska köpa?Vi vet ju hur man gör 99

OMG! Arbetsintervju ^^'

Skickade ut cv och sånt igår till en salong i Gislaved som ringde och hörde av sig idag. Så ska dit på arbetsintervju och provjobba måste bara bestämma en dag.  Gislaved ligger ca 5 mil från Borås och Jönköping och 15 mil ifrån Göteborg.
Så det blir spännade ska höra av mig till dom imorgon om vilken tid som passar att jag kommer dit :)

Spännande hahah kommer behöva karta!

Om någon vill föjla så är det bara att hänga på ;)

Pusss


Äntligen funkar skrivaren!

Eller det har den ju alltid gjort men har blivigt nå fel innan när jag försöka instalera den. Det är en såndär trådlös jobbig sak med anslutning via internet...
Men i alla fall nu kan jag skriva ut cv och sånt på den igen så det känns bra blir nån runda sen när man har fixat håret ( ser ut som bajs )
Har skickat ganska många idag dock via mail men till andra orter som man inte direkt kan åka till bara för att lämmna ett cv.
Nu ska jag skicka lite paket om någon har betalat vill säga. Säljer bort lite saker på tradera så det är sånna packet jag ska skicka :)
För övrigt sitter jag fortfarande i nattlinnet(A) Har inte orkat klä mig. Funderar på om jag ska ta en storstädning på rummet och suga lite kvalserbajs från sängen. Kanske ta ett bad eller en dusch sen ^^

Possi!

Underbart ^^

One Man Disney Movie" Nick Pitera Disney Medley Music Video

http://www.youtube.com/watch?v=Zp1BYzIVi0U

Blir så glad av denna :D så duktig han är ^^

Alkisarnas Paradis!!



Detta var verkligen alkisarnas paradis! Fanns överallt detta kort är taget i en kiosk på en galleria. "Narvesen" heter denna.. är typ som 7 Eleven eller Pressbyron. Till och med där har dom,  detta är i ett litet sånt krypin på första bilden är det vatten och drickor och två översta raderna finns det kylda cider och sånt. Sedan finns det lite starkare grejer bakom disken.
Alkohol är jättebilligt där och det finns precis överallt! Det säljs på alla ställen som det finns mat på typ, i kiosker, affärerna brukar ha en spritavdelning ( en jag var inne på hade en avdelning större än systemet)
Nu mera får man ju tydligen ha med sig 10L med sig hem.. visste dock inte det förän vi var på flygplattsen och skulle åka hem :S



Drinkar som jag och mammi beställde in från en bar (som fanns miljoner av). Min var så stark så kan inte säga att det var gott direkt! Men spriten var väl säkert billigare än essensen.


Partybuss :)



Hittade en asgoooood restaurang där fanns allt möjligt gott! Thailändsk, Indiskt, Kinesiskt, Mongoliskt och Japanskt vi åt där 3 gånger och det var bland de godare jag förtärt. Men i alla fall Is te åååh så gött det fanns så man kunde välja mellan grönt eller svart te och sedan mellan spakerna:Mango, Jordgubb och Tranbär. Min favorit blev jordgubb, det var hur gott som helst och mamma och jag lyckades sluka 10st! <3 Bra mycket godare än drinkarna vi beställt på baren.

Men nu vart jag less igen åååh finns så mycket att skriva och jag har ännu inte tagit kort på de jag köpte! Återkommer med fler bilder och sånt!
Puss? <3 ^^'


Lite bilder från Riga



Bild 1 är på centralmarknaden i riga. Där fanns allt möjligt både mat och kläder och massor med färsk frukt :) Det var ganska billigt på marknaden men så klart intelika billigt som i Kina. Var dock mycke varaor som verkade vara från Kina. Detta är en stor marknad som är mycket större än åsele marknad. Enda nackdelen tyckte jag var toaletterna!!!!! Fy så äckligt och dom tog betalt också... folk vågar inte sitta på ringarna och man kan säga så att det inte är alla som träffar :S




Bild 2 är också på centralmarknaden i dom små husen så finns det nästan bara mat. Men utanför finns själva marknaden.



Bild 3 första hotellet Monte Kristo var ett bra hotell som bara låg på andra sidan vägen om centralmarknaden. Vi var så sent ute när vi bokade hotellet. I panik kvällen innan så fanns nästan inget. Det fanns bara platts för 1 natt på detta hotell. Så vi fick flytrta till ett annat och det var skabb!!! Huuuuga rummet var dessutom på fjärde våningen och ingen hiss + att trappan inte var den trevligaste. Men bra om man funderar på självmord eftersom man kan hänga sig 4 våningar upp.



Gamla stan med lite restauranger på kvällarna :)



Som vanligt blir jag less! Nu orkar jag inte lägga upp mer ikväll gör det nån annan dag ^^

Puuuuh!

RSS 2.0