Snart dax att åka hem igen.

Snart var denna Stockholms vistelse över. Åker hem ikväll 22.50 med natt tåg som jag hoppas kunna få sova lite på anländer till övik 05.00 gah! Vilken jävla tid asså. Har fått provjobbat som assistent idag för en frisörsalong alltså. Var inte riktigt som jag trodde när jag sökte men personalen var så härlig :) skulle bli jätteglad om jag fick jobbet. Men det är fler som ska komma dit så får se hur det blir. Haha hoppas på otur åt dom ! Ont i fötterna har jag nu. Typ blåsor på lilltårna inte så kul men men vad göra :)


På tåget

Sitter på tåget på väg ner till Stockholm :) Blir att sova på hotell inatt och sen åker jag tillbaka till övik imorgon kväll. Puss?


Korallrev

Snart bär det av till arenan :) taggar , taggar.


Då var det dax igen

Är just nu inskriven på miroi så håller på att söka jobb för fullt. Ska ner till Stockholm till att börja med nästa vecka så får man se vad dom säger där. Om inte annat har jag eventuellt 2 andra på g och hur mycket tid som helst på miroi att bara skicka in cvn och hålla på. Så jobb blir det nog garanterat frågan är bara vart :) I övrigt så känner jag mig allmänt äcklig och vidrig idag. Som ett jävla slek. Huga väntar på att denna dag på miroi också ska ta slut. Vi har haft nån föreläsning från något förtag idag. Men som med många av dom företagen så är man ju typ inte aktuell för tjänsten. Så känns ju bara som att man sitter där bara för att göra nått. Träsmak i röven och ont i svanken får man av stolarna. Måste ju nästan vara lutningen på sittsen tänker jag :) haha fast har ju inte funderat över det så länge men ändå. Puss!


Sep. 18, 2012


Foten i röven

Idag så har jag tagit mig i röven. Inte bokstavligen, eller? Nä men missade bussen eller rättare sagt det gick ingen buss. Så jag var ful i onödan typ stressad springer till bussen leggingsen vill vara under stjärten. Och jag har glömt att nej det går ingen jävla buss utan får gå hem igen så hann ta lite ego bilder ;) det är inte varje dag! Sen åkte jag in till stan träffade mamma på bussen . Gick till arbetsförmedlingen som väldigt många andra så nu går jag på stan och väntar på att få återkomma då det tydligen skulle ta typ en timme. Har lämnat ett cv och ska snart lämna lite fler :) Har för övrigt som många andra fått jobb på fjällräven center så kommer jobba lite extra där vid matcher. Men måste ju fortfarande söka nå mer så är bara att ta sig i kragen. Just ja sune är på verkstaden så ska hämta han sen, glömde förstås mammas bankkort så måste åka hem mellan känns ju lagomt kul. För bilen är i gullänget. Ska glo lite på Lindex också om jag hittar några svarta byxor :)


.......



Idag blir en slö dag ska städa lite bara.
Igår var det fest med tjejorna, tack så mycket alla det var super mys <3 Hade velat käka mackor till frukost eftersom jag inte åt nåttnär jag kom hem men ack... dom hade blivigt mögliga :(

Tillbaka från svampskogen

Nyss hemkommen från svampskogen. Blev en liten tur dit idag med mamma och zimbah. Zimbah älskar att gå i skogen så är typ tredje året tror jag nu som han får följa med ut och kolla efter svamp. Han är så söt går typ fot och kommer han för långt ifrån så jamar han . Idag hittade vi även en liten sjö vilket var mycket spännande :) Fick föresten jätte ont i fötterna av stövlarna dom klämde typ i hålfoten. Konstigt ställe att klämma på tycker jag men som tur är så behövde jag inte ha på mig dom så länge. Det var ganska dåligt med svamp faktiskt men hittade lite kantareller så det fick gå ändå. Mamma får väl sig en smörgås med svamp eller nått. Nu ska jag i alla fall bara ta det lugnt ett tag ;) puss


Tråkig dag!

Åh vad jag har tråkigt :( blött och kallt ute så vill inte gå ut och känner mig slö och ont i kroppen. En riktig skitdag känns det som:( Mamma och jag hade lagt ut annons i tidningen idag med men inte en jävel som hört av sig så tråkigt! Ovärt som faen:S Känner bara för att gå och sova igen. Saknar Turkiet nu varmt och skönt ! Bada i en varm pool är inte heller så dumt . Håller på att städa för fullt typ rensning bland saker som man inte ens visste att man hade. Så blir väl nån nytta gjord idag i alla fall :) just det hittade en massa sailor Molin tidningar när jag städade förut en gång ;) det är inte så illa! Älskar den serien:)


RSS 2.0