Körkort och FF i 3 veckor !

Nu har jag äntligen tagit körkortet! Det var på tiden började bli nervös för att jag inte skulle hinna få godkännt på körningen innan tiden gick ut för teoriprovet. Men i alla fall klarade uppkörningen i tisdags och idag så fick jag ett brev hem att jag kan hämta ut körkortet så hämtar väl kanske det på måndag :) Man fick ju se bilden förut
 på trafikverket och kan säga att det var bland de fulare bilderna jag sett. Man ser väl ut som i verkligheten men jag gillare inte. Ser ut som en gås som tigger bröd från en gammal gumma typ :D Orkade inte ställa in stolen som var lite väl långt ner så vände typ upp hakan istället vilket gör att ljuset speglade sig ganska fult på läpparna eftersom jag hade läppglans. Så typ längst upp på läppen gländer det som bara den så ser ut som en jävla anknäbb. Men kan lägga upp den fula bilden när jag fått kortet .Måste ändå in till körskolan och betala för lån av bil och sådär. Så det blir säkert bra.
På måndag drar mamma iväg på österåsen och är borta i 3 veckor så då har jag huset för mig själv och bilen fick jag ta så det blir ut och åka och lära känna lilla "SUNE" even kallad gröna faran.Känns väldigt skönt att få vara själv faktiskt ska njuta sen så är det inte så längre kvar efter hon har kommit hem tills vi ska till Rom. Iiiiiiih längtar det ska bli najs även fast man är typ fattigast i världen.
Var in till arbetsförmedlingen igår på nå möte och beslutade mig för att anmäla mig till Miroi ändå. Men får se hur de blir får jag nå jobb så behöver jag ju inte gå där. Men verkar som att det har förbättrats sen jag gick där sist för då var det riktigt värdelöst gav mig inget typ.
Blir så less på mitt hår just nu behöver färga och klippa och MASSOR med inpakning det är typ genomskabb bäääää....


_<3_<3_<3_<3-_<3_<3_<3_<3_<3_<3_

Nu har jag varit sådär dålig på att uppdatera igen... åååh blir så less! Men i alla fall bättre sent än aldrig haaa? Förra veckan var jag på stan med Sofie en dag vi gick på museumet och såg mina kära vänners utställning. Som jag borde varit med på men hade massa annat för mig dom sista veckorna så hann inte klart :/ Mycket fina tavlor bra jobbat ES6B!! :)
 
Har även hunnit varit på arbetsintervju typ nått sommarjobb ute på en restaurang på ulvön. Dom sa att dom skulle höra av sig om typ 2 veckor och medela vilka som fick jobben. Så nu är det väl typ en vecka kvar sen får man veta. Hade ju nå på g i sundsvall men problemet att jag inte har någonstanns att bo och om man ska ha praktik första månaden/månaderna så har man ju typ inte råd att leva och ingen som vill hyra ut till en heller! Men vore skönt om man fick jobba lite först och spara ihop lite pengar.

Nått mer som är najs är att mormors hus är ute igen till försäljning, riktigt najs!Så hoppas på en köpare snart är ganska så less på att ha huset kvar äben om det inte är jag som betalar räkningarna och de så är det fortfarande drygt. Ha en massa grejer hängades över en.
Huset finns ute på hemnet om någon vill glo...

http://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-gene-ornskoldsviks-kommun-lingonstigen-39-3727825

Vi bestämmde oss att även byta mäklare och det känns som att det var rätt beslut. Mäklaren som vi hade innan hade tydligen enligt vissa som hade varit där och tittat typ stuckit iväg som jag hade fattat de så det fanns ingen att fråga. Så var några som hade varit där och tittat som blev typ sura. Sen så hade vi ingen sparad ritning på huset så vi fick inte heller någon planritning till huset. Men så fort vi bytte mäklare så ringde han till komunen och fick det fixat. Så man kan säga att det är lite skillnad på mäklare och mäklare för menar det är ju ändå mycket pengar dom tar ju typ 4% av vad huset säljs för. Aja i alla fall bara hoppas att det går vägen denna gång!
Men finns ju typ hur mycke tyger och grejer kvar som helst på övervåningen! Har börjat lägga ut på tradera igen men det är mycke som ska bort så känns ju asdrygt! Men har trotts allt fått iväg mycke! tror vi bara har typ 1/3 -1/4 kvar kanske så det går ju i alla falla framåt! Men om det är nån som känner eller själv gillar att sy så får ni gärna höra av er till mig finns typ hur mycket som helst och kan göra bra pris på grejerna :)

Har även börjat shabby chicat ute på altanen typ målat lite träfärgade möbler. Kommer säkert att bli bra ska ta bilder sem på grejerna som jag fixat! Skulle vara kul och fara på nån loppis och hitta nå fina möbler och fixa i ordning.

Mindre kul fast ändå skönt för att det har legat och hängt över en som en inte så rolig börda är att vi har tagit bort Tusse. Vet inte om jag nämt det tidigare här på bloggen men han är ju mormors gammla katt eller igentligen min jag fick han när jag var liten men kunde inte ha honom hemma då för att vi bodde med en som var alergisk mot katter. Sen så fick hon ha kvar Tusse där eftersom han var uppvuxen där och kände sig hemma och sådär. Så han bodde där enda tills mormor var tvungen att åka in på hemmet (för typ 2år sen). Efter de så har han bott hemma hos oss.
Men som sagt han var mycket gammal skulle fyllt eller har fyllt 17 eller 18 år och har bott där hela livet. Så han gick tillaka nästan varge dag till mormors hus eller "hans revir" vad man nu vill kalla det... Utom på vintrarna då men när han började gå nu igen när snön åkt undan så kände vi att det var bättre för honom att få sommna in. Kanske hade funkat bättre om det hade varit en honkatt eller oalfa eller om vi inte hade haft typ 4 st egna katter. Sen så är det nästan lite för nära mellan vårat hus och mormors man kan ju gena över tomter och lägdor så blir det kanske inte så mycket mer än 1km typ. Tråkit att he bort en katt om man inte måste men visst han var ju gammal och trött också så var ju inte ung och frisk direkt hade säkert inte levt så mycke mer än ett år till ändå.
Man märker det på de yngre katterna de vill "stöta bort" honom ur flocken vilket som är normalt när dom blir gammal och svag. Men känns ju grymt men är ju så djur funkar..


                                               2012-04-18 R.I.P Tusse




R.I.P

Min laddare till datorn med har slutat funka...igen vilket flyt!

Klippt idag

Idag har jag haft en mysig dag med Cissi som jag inte har träffat på länge. Vi såg på "Dagboken" (älskar den filmen) sen så klippte jag henne. Blev en helt ny frilla kul^^
Tog faktiskt före och efter bilder som jag tänke dela med mig av eftersom jag suger på att ta bilder och lägga ut! Måste bli bättre på de . Fattas bara lite färg till utväxen så blir det perfekt! :)

                                                        FÖRE






                                               Hög med hår




                                                     EFTER





Akuten? Bruten arm? Graaaaviiiiid????



När man ser bilden så kan man ju undrat vad som har hänt.... eller så gör man inte det! Man kanske tänker oj nu har hon klantat sig. Men räds ikke mina vänner! Ty gud är oss nådig! Idag har jag varit på mödravårds centralen i Domsjö! (Daaam daam daaam daaaaaaaam) Nej jag är inte gravid men har tagit ut min älskade lilla p-stav. Varför kanske ni undrar om ni inte redan viste så är den typ 1000år för gammal eller nje kanske inte men skulle tagits ut i mars 2011 så mer än ett år för gammal. Så om man ser det så så kan man ju ändå säga att jag klantat mig! Men ska säga det är fan inte lätt att få nån som tar ut den jäveln det är därför det livit så försenat. Förra året hörde jag av mig till ungdomsmotagningen och dom tar tydligen inte ut p-stavar utan sätter bara in dom. Så dom sa att man kunde höra av sig till mödrvårds centralen eller till läkare. Det gjorde jag inte föräns typ 2 månader sen och dom verkade typ helt förvirrade. Ringde vårdcentralen och dom ba neeej det gör du inte här kolla med ungdomsmotagningen! Men till sist fick jag en tid ( för en månad sen) sen blev jag uppringd för en avbokning då de inte hade någon där då som kunde ta ut den. Så från det jag bokade tiden tills nu idag då jag fick komma har det tagit 2 månader för en tid. Tycker det är länge!
Men skönt att ha det bortgjort i alla fall! Har inte satt in någon ny utan skulle vilja se hur jag mår utan p-staven ett tag. Tycker humöret kan vara lite hett ibland men det behöver ju inte vara kanske av den orsaken får se. Är det så så kanske man ska sattsa på hormonfri stav sen eller köra piller väntar ett tag i vilket fall.

Hahaha men fulast idag dåååå
Läkaren: Ja du kommer att få en liten blödning om några dar
Jag: Jaha kommar det blöda ur armen!?
Läkaren: Öm....nä asså som mens....

Jag dog fan det är väl klart! kände mig riktigt dom i huvet kan jag säga ååååh. Men i alla fall gjorde mindre ont att ta ut den men jag skulle egentligen haft embla kräm tror jag det heter. ( En bedövnings kräm) Som jag hade när jag satte in den men fick ingen info om det i telefonen för att folket var så förvirrad som jag pratade med.
Så fick bedövnings spruta på platts! Det var najs kan säga att det var som jag misstänkte att den hade kapslat in sig ganska bra i mitt fett.


Pöss och kram


RSS 2.0