Aj

Har nyss  spräckt en finne i pannan det svider som fan nu! Det var en såndär kul finne att klämma ( för er som är intresserad) typ som sprutar rakt ut +++
Har ringt idag till ett ställe som hade hört av sig angående jobb.. det ligger nere i uppsala men jag vet inte verkade lite skumt :S Dom ville typ att man skulle provjobba MINST 2 veckor kanske upp till en månad:S Det komma ju inte kunna gå menar vart ska jag bo och känns konstigt att jobba gratis så länge och kanske inte äns få jobbet då går man ju minus flera tusen och jag känner i alla fall att jag inte har dom pengarna.
Det är så olika med salonger på vissa så räcker det typ med några modeller som visar på ett ungefär vad man kan och andra vill typ att man ska typ kunna allt innan man börjar :S skumt!
Ringde ner till dom i Gislaved idag också dom hade inte bestämt sig än så skulle vänta på att han skulle höra av sig.
Hm livet känns väl sådär nu jag vill komma igång med utbildningen igen :/
Nu sitter jag och tröstäter Pigall.

Just ja! Vi har bestämt om för att sälja mormors hus nu! :) Fick gå ner mycke i pris men vi kände att vi inte orkarha det kvar längre. Andra tanken var i så fall att vi skulle  renovera lite och sen försöka sälja men det är svårt för man måste ju i så fall åtminstonde få igen pengarna som man lagt ut. Så snart lär vi väl få ha nån utförsäljning på tyger och möbler :)

Här är bilder på huset





En blomma i Afrikas öken :')



Såg den filmen på Canal+ nått , så jävla bra film :) Om ni inte redan har sett den så måste ni göra det! Handlar om modellen Waris hur hennes karriär tog fart och vad hon fick vara med om i Afrika.

Detta är är en upprörande film men ändå känns det bra och se och tänka på att man faktiskt har det ganska bra fast man är fattig :(

LÄNGE LERVER QUINNORNA!!!!! :D

(Linnea du skulle säkert gilla denna om du inte redan sett den)


Min kappa



Sådär ser kappan ut som jag vill ha! Inte min än asså... :( Kommer säkert vara slutsåld innan jag har råd buuuhuuuu!

Infekterad näsborre?

Nyss hemkommen från "stan" efter att ha övningskört igen gång nr 3! Läskigt är det :S huuuga men det går framåt i alla fall så det är väl bra antar jag :D Känns i alla fall som att denna lektion var mycket givande och dom andra också ..Har fått hålla på med dragläget, växling, start i backe typ stanna och starta.. uppfång eller vad det heter :S Körde tillbaka till körskolan i alla fall idag och överlevde så det var ju kul :) Om inte hade de vart mindra kul inte så kul att vara död menar jag. Men fick ju så klart NÅGRA kärringstopp (A)
I alla fall nu sitter/ hänger jag på min feta röv och har nyss proppat i mig en liten glass och har ont som fan i näsan :S Vet inte vad det är kanske en finne ont som fan gör det vill helst bara skära bort hela näsborren eller igentligen inte men fan vad irriterande den är!

Åååååååh vill ha PENGAR!!! möööööh är så mycket jag skulle behöva :( behöver nya skor 2 st ett par sneakers och ett par vinter, 1 kappa som jag sett på hm.. lite tjockare modell för höst/vinter, mer körlektioner gärna riskettan också, efter det skulle jag behöva pengar till uppkörning och halkbana och grejer hur fan ska jag ha råd! + att jag har ett jävla lån på 1500kr i månaden!!! Så jävla kul mitt liv är då!
HAR JAG BETT OM ATT BLI FÖDD ELLER??????
Komma inte ha råd att göra nått kul! :( som vanligt!
Ska skicka in min lapp till försökringskassan så får jag kanske pengar om 2 veckor 3000kr... om jag har tur vilket innebär att jag har 1500kr kvar sen hm får se Körlektioner 10st 3850kr Jacka 800kr + skor har inte sett ut några men 500kr lär det kosta i alla fall, riskettan 800kr uppkörning.... åååh vill bara lägga mig ner och döööö! Kanske ska börja sälja min kropp? Börja langa knark? Utföra mord mot pengar?
För i denna takt så lär jag ha fått köpt dessa grejer typ i mars :S Med tur och om jag snålar då och inte unnar mig nått annat :( buuuuuuhuuu ååh vad patetisk jag är sitter här och tycker synd om mig själv!
Nä nu ska jag gå och skära mig lite vi hörs!

*dropp, dropp*


Photoshop från förr






Maaaaat!

Har nyss lagat en matpaj som jag gluffsar i mig :) najsbajs<3

Igår övningskörde jag första gången på körskola.. kan säga att jag hade glömt precis allt! Har trotts allt inte övningskört på typ 2 år ^^ sveeetdroppe!
Jag var livrädd och gruvar mig för imorgon då jag ska köra igen men kan se det possitivt det kan ju i alla fall inte bli så mycke värre! :D Vet inte hur mångagånger jag fick kärringstopp haha pinsamt^^ Så får se om jag kan få köra lite med mammi snart så man slipper vara så pinsamt dåliiiig!

Nä nu måste jag gå och ta en bit paj till den var najsig^^'

Too Faced - Lip Injection Extreme


Har köp denna produkt från Too Faced för ett tag sedan har tänkt att lägga upp den men har inte blivigt av men nu så! :) Bilderna kanske inte är så bra men(a)

Too Faced Lip Injetction Extreme blev mitt av av plumper då jag ville ha större/fylligare läppar. Efter att ha läst lite olika recentioner och även tittat på filmade recentioner.
Många har skrivigt om att det är en brännande kännsla på läpparna och vissa skriver att det gör så ont att dom nästan inte står ut och att det är mycket smärtsamt men det är det verkligen inte enligt mig.
Det kan bli som en hetta och när det har varigt som mäst så har det ändå inte varigt värre än när man är lite torr runt läpparna kännsla. Så blev förvånad när jag väl provade produkten tyckte inte den gjorde ont alls. Mina läppar blev inte heller så röda som det blev för vissa men fick ändå resultat. Dock inga extrema men det tror jag inte eller att man ska vänta sig av en plumper.
Tror dock att många blir lurad av namnet " Lip Injection Extreme " Det är trotts allt en plumper och man måste använda den regelbundet för att få behålla resultatet.

Rekomenderad användning 2 gånger per dag. Ger resultat bara på några minuter och kan även ge bättre resultat efter ca 1 vecka.
Men tänk på att det ger olika resultat på olika personer som med de flesta saker.Så kan ge varierande resultat.

Färgen är genomskinlig tycker att det ger ett litet silverskimmer i ljuset och för mig som inte får så röda läppar funderar det utmärkt att ha som läppglans och behöver ine ha något över om jag inte vill. Annars funkar det utmärkt att ta på läppsift eller vad man känner för.

Hade tyvärr otur och förpackningen rammlade ner på golvet så den gick sönder tycker faktiskt att förpackningen borde tåla fall från ca 1m höjd.. Men sånt som händer


Lip Injection Extreme + Förpackning



 FÖRE


 


EFTER



FÖRE
 ( Denna bild är dock tagen dagen efter men utan Lip injection extreme på. Eftersom att förbilden blev lite misslyckad från dagen innan )




EFTER




Har vart lite slarvig nu på slutet med användningen av denna men den fungerar i alla fall ^^
Haha såg nu att det ser ut som att jag plutar mycket med läpparna där jag har har den på mig men det blir nästan automatiskt så när läpparna även sväller i kanterna ^^

Så det var min lilla recention om denna produkt! :)


Nu har jag äntligen anmält mig till körskola! :)

Har sedan länge grubblat över körkortet och att jag borde ta det men hur är det då? :S Nu har jag i alla fall skrivit in mig och köpt 10 körlektioner och teoripaket. Har även bokat in 2 körtider tisdag och torsdag nästa vecka så får hoppas det går bra :)
På tal om bilar så har mamma fått tillbaka sin bil och hade tur att försäkringen gällde det gick på 5.000kr istället för 23.000kr så det var ju i alla fall bra det, tur i oturen :)
I övrigt så händer det inte så mycket på dagarna.. jag typ sover och sitter vid datorn och tv förståss! Lite städning kanske.... ibland så kåänndes som jag behöver nått att göra nått att plugga till.
Man blir ganska rastlös av att inte göra nått heller :/

Har inte fått svar än om jag får jobbet än nere i Gislaved var där och provjobbade förra fredagen. Var lite papper som behövde kollas igenom och sådär jobbit att inte veta. Ringde igår men dom hade inte hunnit läsa igenom så skulle bli uppringd men hur är det då när man är otålig! ^^


RSS 2.0