Fynd!

Idag har jag äntligen köpt en mascara! Har typ snackat i flera månader känns det som att jag ska köpa en jävla mascara men idag så slog jag till! Passade även på att köpa en flytande eyeliner och lyckades även hitta ett par shorts, blir ju perfekt då det snart bär av utomlands.


Ny färg

Fick mig en ny hårfärg igår. Har varit ljusblond så länge så känns jättekonstigt! Men är nöjd tycker det blev fint :) gör sista dagen idag på salongen känns ganska skönt också har ju jobbat hela sommaren. Blir eventuellt ändrade planer om utlandsresan som inte blev av i våras. Lutar åt att det blir Turkiet istället för rom och att man stannar lite längre istället:)


Skroll

Hemma igen och ser att min gamla älskling har fått sig en ny snygg frisyr <3 Hon behövde rakas eftersom hon hade en massa tovor så fick lämna in henne hos veterinären. Hon har blivit rakad så en gång förut med men man glömmer hur liten hon är


Blir så arg!

Klantar mig hela tiden!lyckades gå på fel buss in till stan så ni är jag fast här till halv sju drygt .Men nu har jag i alla fall fått ordning så jag kan ladda ner Appar till mobilen. Har nu även fått tillbaka mitt riktiga nummer. Men har tyvärr inte allas nummer har snott några från Linneas gamla mobil men vet inte riktigt om alla stämmer . Men men det visar sig! Sitter just nu och väntar på tåg ska nog se om jag kan hitta nått att äta har ju typ en och en halv timme på mig innan tåget går så. Tänkte se om subway kanske har öppet det hade inte suttit fel!

RSS 2.0