Liten uppdatering...

Svårt att sova eller skulle kanske kunna om jag bara orkade resa på rumpan och gå och lägga mig. Men nu sitter jag här och glor så tänkte jag kan ju kanske skriva lite här..
Förra veckan var jag ju i stockholm och provjobbade onsdag och torsdag. Blev faktiskt lite besviken kan jag känna första dagen fick jag inte göra någon klippning och andra dagen fick jag bara göra en! Tydligen så hade de haft lite kunder och sådär under januari och kunderna som dom hade var typ inbokade eller så viste dom vem dom ville klippa sig hos. Men som sagt känns inte som att man har fått visa vad man går för med en kund :S Tror det var typ 3 eller 4 som skulle provjobba där efter mig vet inte om dom är färdiga frisörer eller vad men som sagt känns inte lovande med en kund på 2dagar! Menar var ju ändå där kl:10-19 två dagar så..
Men men får väl kanske veta i slutet av februari hur det gick när dom andra också har fått testa. I övrigt så var dom mycke trevliga i alla fall :)
Hade dubbel övningskörning i tisdags..blir det. fick köra lite på E4a och till själevad och sådär. Frågade hur många lektioner jag hade kvar och han sa att det skulle ta 2 st till och sedan ska jag ha lilla uppkörningen och om det är nått mer jag beöver träna på så säger dom väl de då sedan den riktiga uppkörningen. Så inte så mycke kvar :)
På måndag har jag halkbanan och på tisdag har jag riskettan men jag hoppas det går bra. Håller på att plugga lite nu och då men hur är det då när man inte använder den delen av hjärnan? Inte mycke som går in av det man läser vill jag påstå!
Något mer jag gjorde igår var att jag hittade ett par skor på rea<3 som jag tycktes behöva 99:- seriöst vem behöver inte ett par extra skor då?
Sen så provjobbade jag på castello så det verkar som att jag kommer att få extra knäck där kommer bli kul :)

Idag har jag inte gjort mycke jag har sovit ätit sölat sylt på min t-shirt som jag dessutom sov i, inte gått utanför dörren och bara varit allmänt lat! Glott på hemnet lite hittade en jättefin lägenhet om man hade vart rik morrr..
Det var väl typ de!


Tuff... tuff...

Resa bokad till stockholm för arbetsintervju imorgon kväll bär det av så har lite grejer att göra imorgon. Körlektion och packa grejer sen dra iväg på kvällen :)
Blir en övernattning i stockholm med sen så åker jag hem på torsdag kväll.

Får hoppas att det går bra :)


Uppdatering av mitt mindre roliga liv!

Blir inte så mycket skrivande nu när min dator inte funkar att skriva på :( Fast jag gör inte så mycket på dagarna så är väl inte så mycket att skriva. Övningskörde iår igen i rondeller och sådär körläraren sa att jag hade 5-7lektioner kvar och att halkbanan eventuelt blir 31 januari sen blir det lilla uppkörningen på skolan och sen stora. Sen så ska jag göra risk1 nån dag men det är ju typ som en lektion bara 1.30min tror jag den var så det är ju inte så jobbit. Så kommer troligen få körkortet i februari, det känns ju kul :) Bättre sent än aldrig!
Sen nalkas eventuelt en arbetsintervju i stockholm så får la se hur det går.
Ooooh just ja! ska på stan med Sofie<3 på fredag efter jag kört lite så myyyys :)

Daaatooooor



Sitter på mammas dator och sörjer min egen som har åkt i golvet :'( Det funkar att he igång den och mata fiskar och djur med men inte att skriva på halva tangentbordet + att den är trasig vid gångjärnet. Har skickat nån förfrågning till nå ställe och frågat om dom kan hjälpa mig..hm känns som att det kan bli dyrt! Någon som vet något ställe i stan som kan laga datorer?

här är lite kläder som jag fick i julklapp :) kram
 

Gott nytt år!

Igår var det ju nyår och jag tillbringade den hos Linnea i Umeå "ume, björkarnas stad" med ö-viks bor och ume bor. Mycket trevligt!
Hm.. mina nyårslöften till mig själv är

Börja träna ( Jag måste ringa step in någon dag, hatar att ringa folk när jag inte vet vad jag vill säga så gruvar mig lite XD )

Skaffa jobb, måste ta tag i  jobbsökandet igen ska både söka frisörjobb och annat för funkar inte att vara arbetslös.

Ta mitt körkort innom en snar framtid. Pratade med läraren förra lektionen och då frågade jag hur många lektioner han trodde att jag behövde. nånstanns mellan 10-15 st kvar så tänkte att jag skulle lägga på ett kål nu och köra minst 2 gånger i veckan gärna 3 om det går. Har ju inte kört nästan nått hemma men vinterdäckerna suger så inte kul att köra när det är halt. Men förr eller senare så måste man!

Det var typ det!

I övrigt så händer det inte så mycket i mitt liv. Jag är en mycket tråkig människa ^^ Kanske lägger upp lite bilder på julklappar sen nån gång om jag orkar ^^

Gott nytt 2012

// Mööörlin

RSS 2.0