Min älskling :'(

I torsdags så hade jag fixa hår dag med Joesphine. Jag klippte mig och fick en utväxt färgad och Josephine färgare löshår, klippte in det och klippte sitt eget hår också :) Sedan spelade vi monopol så länge sedan jag spelade det! Älskar sånna spel men är en dålig förlorare och blir nästan hatisk under spel!
I fredags blev det julhandling med mammi och till min förvåning var det inte mycket folk alls på affären när vi var där. Så det var ju bra hade förväntat mig att stå i kö typ en helvtimme för att få komma till en kassa.
När jag kom hem så upptäckte jag att min älskade dator har fått sig en regäl kyss :( Det hände troligvis i torsdags då jag fastnade med foten i sladden och den åkte i golvet såg dock inget då mej aj det gick inte bra! Ååååh det är typiskt skulle fan haft en drulleförsäkring på den. Den han fått enrejäl spricka på utsidan där gångjärnet är så man kan inte öppna och stänga som man vill utan då blir sprickan större. Sen så har skärmdelen börjat att släppa från tangentdelen. Själva bilden och det funkar och att gå ut på internet och sådär men det har blivit nå knäppt med tangentbordet så ena halvan funkar inte att skriva på :S Så nu sitter jag på mammas dator. Behöver lämmna in datorn men vet inte vart det är ju inget som går på garantin skulle vara bra om man kunde få den skickad till Asus tillverkaren kanske... Ååååh blir så lessen älskar den datorn :(
Igår eller förgår blir det nu så var det ju jul :) Hoppas att alla har haft trevligt och sådär.
Jag fick kläder, två fina koppar med fat som jag hade drägglat över, tesil, filmer, biobiljett, såntdär som man fäster glitter med var säkert nott mer men minns inte XD

Nöjd!

Idag har jag övningskört igen. Det gick bra fick köra landsväg och köra lite tvärnitar på halkan :) Sen har jag vetit på stan med mammi vi åt på aisha ochgick runt och glodde lite riktigt mys!
Har även haft lilla julafon med mig själv här hemma! Fick mitt paket från bubbelroom + det jag beställt från tradera ( drömmfångare och lösögonfransar). Drömmfångaren var fan snyggare än jag trodde åååh kommer att bli så snyggt örhänge <3 As nöjd! Lösögonfransarna var betydligt längre än jag trodde sen så var det nå blått skimmer längst ut som jag inte hade nån aning om att det skulle vara men dom var snygga så jag är nöjd! Sen så lyckades jag äntligen posta iväg brev till försökringskassan och sådär känns som att man hunnit göra mycke nyttigheter idag!
Tomörröw ska jag gå på stan med Joephine och shoppa färg och sen ska vi fixa varandras hår <3



Bilder på mina tradera fynd! :)


Film kväll!

Film kväll ikväll igen hos Cassi och hennes små söta kattor <3 Såg en skräckis och sedan glodde vi igenom lite bilder och sånt, riktigt myyyyyys.
Gruvar mig lite för imorgon då jag ska börja återta övningskörningen igen har ju inte kört på typ 2 månader nästan. + att det inte var snö då! Bajs kommer säkert ta någon lektion att ta igen allt. Men har ju fixat med pengar på banken nu så nu ska jag fan inte sluta förän det är över!

På tal om inget så har jag kollat runt lite efter keramik kurser då jag skulle vilja jobba lite med lera och bränna och sådär. Tycker det är så kul ju. Så har hört av mig till ett ställe som heter sensus och kollat om dom kommer ha några mer kurser och sådär har dock inte fått nått svar än! Har även hört av mig till step in och frågat om 350kr gäller om man är arbetsös med... så får se vad dom säger :)

Just nu sitter jag faktiskt och mår lite halvdåligt massa gammla grejer som spökar i huvet så blir lite emo ^^' Känns så svårt att sova när det blir så.. det går ju typ inte och då blir jag stressad!

Idag har jag inhandlat lösögonfransar och en drömmfångare på tradera så får se när dom kommer. Följde dock inget lim med till ögonfransarna men får väl kanske köpa lite då :)


En gam-bild från bilddagboken dagen till ära!



Sådär som Muuuumin

Idag har jag varit på gofika hos Sara med Cassi och Jenny <3 Sara fick en fin tavla av Slämmy med en snacka och en diamant på (äkta förståss) och av mig och Cassi fick hon 2 filmer Valentines Day och Mumin! På tal om Mumin så har jag typ blivigt helt kär i Muggarna. Skulle vilja börja samla <3 Men de är ju så dyra märkes grejer sen så skulle jag vilja börja samla på Lisa Larsson katter men som sagt DYRT!
Känner att det skulle vara kul med en keramik kurs óch hittade nåt på sensus och frågade lite om den så får se om dom svarar vore så kul att får hålla på lite med lera då kan jag får göra mina egna katter istället!

make moving gif

Tack Bia för länken !

Blev denna



Beställde denna klänning från Bubbleroom / Halens eftersom jag hade vunnit en lottning och fick 100kr att handla för och behövde en ny klänning. Eller behövde och behövde....ville ha. Tyckte klänningen vad så jag galet rosa och med bling bling ska nog ha lite strass smycken också bara för att jag är en sånn skata :)
Så nu är det bara att hoppas på att den passar men har beställt från halens några gånger förut och då har det inte varít nått problem så den borde passa.

Synen dög

Idag har jag varigt in till stan en snabbis och kollat synen eftersom jag måste ansöka om ett nytt körkortstillstånd eftersom mitt andra är för gammalt. Var lite orolig att jag inte skulle klara körkorts synen men jo det gjorde jag! :D Fast jag borde ju ha gjort det med tanke på att det bara var 2 år sen jag opererade ögonen och läkaren sa att synen bör hålla i alla fall 15år men man kan ju alltid hoppas på längre! :)
Som vanligt är jag så jävla seg med papper och dyligt hade ju sökt om körkortstillstånd men var ju tydligen för seg med att betala in så mitt beslut hann att avslås. Har dock beställt nya papper så kommer att skicka in en ny ansökan med syntestet och sådär. Hoppas bara på att det inte blir nått krångel.



Åh just de! Jag har tydligen vunnit 100kr från bubbelroom i nån utlottning som är giltig fram till midnatt så måste se om jag hittar nått fint! :)

Pöss

HJÄLP!

Idag har jag varit in till stan och köpt 10st körlektioner och riskettan :) Har ju haft en liten paus nu för att pengarna ar vart slut så har inte kört sen oktober och då var det ju inte snö heller så lär ju gå i alla fall en lektion för att hamna på samma ställe som man slutade på. Fick ta mig i arslet och plocka ut pengar från banken annars skulle jag typ aldrig få råd men seriöst har typ 1300kr kvar varge månad om jag inte köper nått alls! Så nej går inte så bra då det jag köpte idag gick på 4600kr så ja det skulle ta en jävla tid till att spara ihop.

Håller på att titta för fullt på nyårsklänningar. Har inte bestämt än vilken jag ska ha men funderar på någon av dessa. Ni får gärna tipsa eller säga vilken ni tycker är finast :)



Klänning 1: Svart med spets.  Min storlek är som vanligt mellan två stycker modellen ser ganska tight ut vilket jag inte gillar om det fläskar men tänkte om man kanske tar den större kanske det kan funka?



Klänning 2: Vit eller den lila/röda . Klänningen såg dock mindre uringad ut på en annan bild och den vita påminner om en "mörlin" Klänning. Funderar dock på om den röda/lila är mer nyår?



Klänning 3: Hade tänkt mig den i så fall i svart ganska enkel klänning som man kan använda till vardags också. Den är snygg mne vet inte om den är tillräckligt nyår?

Kanske kommer med fler sen men som sagt alla förslag är välkommna! :D

Pöss





Malin

Haha sjukligt trött asså! Har först sovit hela natten och tar sedan en "tupplur" på soffan i 4 timmar! Nu sitter jag här utan tv och dricker mormors saft med smultron smak  riktig sockerkick! Hm som säkert många vet så är det den officiella Malin dagen idag och det firar jag med att sova :D Höhö....
Nä men seriöst hur kul är livet då? Tvn funkar inte eller ju tvn funkar men inga jävla kanaler :( Funderade på att gå ut och gå för  att jag är så trött och skulle behöva lite luft men vilket jävla slask det är ute måste i så fall ta några jävla stövlar och det känns ju lite drygt :S
hm.. så vad har jag att göra nu då? Aja kommer nog på nått :)

Börjar tro att jag även måste byta ut min p-stav snart förut har jag bara haft en brun gegga typ men nu börjar det komma lite mer så får väl se när nästa omgång kommer hur den blir.
Jag vet jag skulle ha bytt den för längesen men hur är det då? Drygt att ringa till mödracentralen som jag för övrigt inte vet vart den ligger. Sen ska man ta ut den jäveln som vuxit fast fan i fettet på armen och sen så är det inte direkt billigt heller när man är fattigast i världen :( Fast den är ju snart ett år för gammal eller ja ett halvår i alla fall. Fan kan dom bara inte uppfinna en grej som håller hela livet? och som kanske går att stänga av om man nu skulle vilja.

Möööööh Olivööör är såsöt han pratar med en liten ynklig röst till mig!

Pöss och hej!

Fynd :)

Idag har jag varit på Rusta och fyndat strumpor 5 st för 10 kr!!! Då passar man på så nu har jag 15 nya par. Sen så fyndade jag spets trosor i hipster modell faktiskt riktigt snygga 10 kr styck också! :) Det blev 4 st trosor och bäst av allt var att jag fick dom med :) Som en tidig namnsdags present har ju namnsdag den 10:e

Pöss

Kläder

Sitter som bäst och tittar efter någon klänning eller nått som man kan ha till nyår.
Vill köpa nått nytt och glittrigt! Man är ju en skata +++ Någon som vet någon affär i stan där dom har mycke glitter? Har kollat på internet men det är ju inge kul att inte kunna prova innan då ens kropp inte heller har samma proportioner som modellerna eller kläders storleksguide.

Pösss

Min hårbotten suger :(

Har använt vanligt billigt dåligt shampo i några veckor och min hårbotten är helt förstörd :( Ser ut som en torr öken med sprickor i typ...  Ser snarare ut som stora skinnbitar än vanligt mjäll är torr så det kliar lite också. Ååååh det är bara att härda ut tills man kan skaffa ett annat bättre shampo :(

Nu ska jag trösta mig med lite glögg :D

Nöjd

Är så jävla stolt över mig själv nu altså sådär riktigt jävla äckligt självbelåten +++ Fixade i ordning mina sminklampor igår som jag hade köpt från Ikea för typ över ett år sedan. Problemet hade väl varit att dom inte hade någon sladd utan bara "sockerbitar" där bak. Så igår när mammi och jag hade rensning av garderober så tog jag sladden från 2 fönsterlampor och klippte av och kopplade in i sockerbiten. Insåg dock efter jag hade kopplt i dom att det var fel sorts sladd inte en såndär vanlig  utan en som är för typ taklampor betydligt mindre som inte funkar att sticka i ett vanligt uttag. Skruvar då isär strömbrytaren  och tar en sladd från en trasig adventsljusstake och skruvar fast. Sedan skulle jag sätta upp dom jävla lampornaoch inser att bakstycket som man ska sätta på väggen och klicka ihop med lampan sitter fel så jag måste koppla ur sladdarna som sitter bak på sockerbitarna för att vända på en jävla plast som ska skrivas upp på väggen. Hade då också hunnit skruva upp en sånn FÖR HAND! då jag insåg att oj den vill inte klicka ihop med själva lampan...den är fel väg! I alla fall satte upp lapan tillslut är blev riktigt nöjd ställde upp det mästa av mitt smink och det känns så najs och det blir så ljust av alla lampor!



Resultatet! Dock bländar lamporna så mycket så svårt att se hur dom ser ut



Tycker man ser själva lampgrejen bättre från sidan haha och sladdarna får jag väl spika fast nån dag men känner jag mig själv sålär det typ aldrig bli av! XD



Sminket :D


Idag har jag typ städat rummet . Tro mig det behövdes verkligen! Bytte lite sängkläder och sådär dom blir ju så äckliga när man varit sjuk och febrig.

RSS 2.0