Prov bokat

Idag har jag varit på stan och fått praktiken fixad på castello eller hoppas den blir det i alla fall min handledare skulle ring och kolla om det var okej eller nått sånt.. Sen så har jag varit inne på Thomas trafikskola och bokat förarprov och teoriprov. Så nu blir det att plugga bokade även in 2 lektioner eftersom jag inte kör nått hemma. Ena laktionen är precis innan uppkörningen så jag behöver typ knappt hoppa ur bilen så man är ordentligt uppvärmd!
Hoppas det går bra vore skönt att få slippa omprov och sådär.. det blir till att plugga! Har ändå ganska mycke tid på mig då det var ganska dåligt med platser så att.. Blir väl att plugga lite varje dag så kanske det sätter sej lite bättre :)

Oh just ja efter jag varit på arbetsförmedlingen och lämmnat in pappret så åkte jag och mamma och åt lunch på Zafari :) Dom har riktigt bra dagens där så om ni inte varit där så måste ni gå dit! 75kr för dagens och dom har alltid minst 3 rätter att välja mellan och dricka ingår. Bättre kan det inte bli ;) Särskilt när man blir bjuden och det är gratis. Gratis är gott!

Sen jag kommit hem har jag jobbat lite med lera håller på att göra en skulptur till utställningen som jag ska ha med gam-klassen blir väl kanske nån bild på den när den är klar ^^

RSS 2.0