Äntligen!

Äntligen har jag klarat första repetitions frågorna för körkortet! Har varit så jävla arg på alla dumma frågor men nu så kan jag boka tid för uppkörning och teroritest :) Det känns gött!
Sen så väntar jag på att få ett papper påskrivet om praktik som jag ska ha i några veckor på Castello. Då jag var tvungen att ta praktik eller börja miroi kurs. Men det blir säkert bra :)
Så blir en tripp på stan här nån gång nu snart :P

Hm.. var väl typ det jag hade på hjärtat ^^

Brum, brum

Idag har jag varit i sollefteå med mamma.
Vaknade kl 06.15 vilket som inte var så poppis då jag sommnat vid 3 :( Men pluggade i alla fall lite teori så är klar med del c nu nu är det bara d kvar sen repetition, sen är det dax att boka prov :)
 I alla fall vi drar iväg till sollefteå för att mamma skulle skriva in sig på ett ställe som heter österåsen (hälsohem). Riktigt fint där asså ! tYdligen så hade kronprinsessan Viktora varit där och hälsar på för drygt ett år sedan ocj suttit på samma platts som en annan. Man känner sig nästan kunglig.. så passande att hon ploppade ut en prinsessa ifag också :) Jag blir så lycklig <3 Som jag väntat! Tog bilder på några stenar som står lite längre bort som bland annat hon och kungen har skrivit på. Tyvärr så hittar inte jag sladden till mobilen så kan inte läga över bilder nu...har ju inte direkt en iphone heller så..
Sedan åkte vi in till sollefteå "centrum" asså blir så chockad att en stad kan vara mindre än ö-vik! Jag menar trodde inte det gick typ.. fanns bara några butiker och en LITEN galleria. Men hittade dock en riktigt bra affär så gjorde mig några fina fynd!

2st lycktor 1rosa,1lila
2st läppstift 1mörkrosa, 1röd
1packet lösögonfransar
1 nagelack i lila
1 packet gummisnoddar

Sen när vi skulle gå tillbaka till garaget och starta bilen var den stendöd! Panik! Gick inte att starta alls allt var bara typ helt svart. Vi gjorde en chansning med att rulla ut bilen för hand då det var en liten kort backe upp till parkeringshuset. Jag fick knuffa på och när den fick lite fart ner för backen lyckades mamma få igång bilen. Men som sagt tur i oturen vet inte vad vi skulle ha gjort om det inte hade funkat då hade vi stådd däår som nå fån.
Sen körde vi hem igen till ö-vik och jag var så jävla trött, höll på att dö...eller ja nästan ;)
Kan säga såhär var ganska lättvaggad när jag kom hem och slängde mig på sängen!

Imorgon blir det fest med tjejerna efter vi varit i stan och ätit lite. De blir skoj :)

POSS!



Svettiföööör

Sitter och svettas som en gris på soffan eller var kanske att ta i men svettas lite i alla fall. Har varit ute och skottat den jävla klibbsnön. Det var en mycket fin syn när jag öppnade dörren idag och ser 1m plogvall med klibbig och packad snö. Den tog 20min för mamma och mig att skotta bort tillsammans så tur att jag i alla fall slappa att skotta den själv annars hade det väl blivigt typ 40min bara för den. Sen så kom jag nyss in från skottning nr2 det har ju rasat ner från taket på nästan hela parkeringen och det är regält packat så man får använda först en trädgårdsspade i järn för att hacka snön i bitar så man sedan kan ta den där "snöbjörnen " tror jag den kallas för. Det är en såndär stor som man styr i alla fall. Tar en paus nu efter att ha skottat i typ 30 min och gjort ca halva parkeringen och då är det ändå inte int gjort! Haha får bara säga att det är ganska fult när jag ska styra upp sön på drivan , typiskt tillfälle då man inte vill att nån ska se en. Det är ganska brant och sen så är snön kävligt tung så är inte varge gång man orkar få upp den utan man glider typ bak. Ganska fult ja!.
Sen inte fram emot eftermiddan då vi ska skotta hos mormor. Vi har bara skottat en liten gång där nu i vinter så det blir dessuton första gånen vi skottar ända frm till garaget och sådär. Men vi måste för om detta ryser så får man ju fan aldrig bort den jävla snön! Känns så jävla drygt bara när det inte är nån som bor där men vi ska ju snart lägga ut huset till försäljning igen så då måste man ju kunna öppna garagedörren och sådär. Var ju en kille som skulle komma och kolla men vet inte hur det blev med den saken vi bytte datum och sen hörde han inte av sig nå mer. Men vore ju skönt om vi fick sälja det den vägen och slippa mäklaren.

Blir så jävla irriterad pluggade teori igår och känns som att ju fler gånger jag gör den ju fler fel! Morrr...kommer bara upp nya frågor hela tiden! Men ska väl göra nå försök idag med :) Man vill ju ta detdär jävla kortet nån gång. Är på del c av d så är ju bara halva teorin jag gjort och jag kommar typ glömma allt känns det som seriöst hur fan ska man komma ihåg allt och finns en del söker som jag tycker att man inte hade behöft ha med som frågor. Aja det är bara att bita i det sura äpplet men hur är det då när minnet är värdelöst!

Ska se om jag har något papper att skicka in till försökringskassan med. Ett såntdär för ersättning och grejer har inte fårr för januari än då jag var lite sen in med pappret. Men tycker i alla fall att jag ska få det nu i veckan för annars har det ju gått på tok för länge och då måste man ringa och fråga. ÅÅååååååh drygt jag hatar sånt! Men som sagt hoppas, hoppas imorgon kanske! Annars vet jag inte vad jag gör är riktigt jävla pank har inga pengar på mobilen, snart är pengarna slut på busskortet och till nöje är knappast att tänka på just nu eller ja nöje om det typ inte kostar mer än 4kr! Jag minns förut när man kunde köpa mini nutella på kiosken för 4kr och tuggumi för 50öre! Det var grejer de!

Ikväll blir det kontoret och big brother på tv i alla fall! KULT :)

Wiiiiiie ^^'

Äntligen är tangenterna på datorn fixad sen jag tappade den i golvet dock så är gångjärnen fortfarande trasiga
:( Vet inte hur jag ska göra med dom skulle igentligen behöva skicka in den till Asus eller nått men vet inte om dom tar emot trasiga datoret när mna orsakat skadan själv har ju inte direkt någon sånn garanti.
Idag har jag varit på stan med Sofie och Cassi riktigt mysigt! Fikade och lämmnade in ett cv så det var mys :)
Ska skriva ett mail till en på arbetsförmedlingen som jag tydligen ska skriva till varge fredag så han har koll på vad jag gör. 

Men nu när ja har datorn fixad så ska jag köra på lite mer med teorin till veckan så jag ka boka min uppkörning snart! Känns najs ;)


Lyckligaste dagen i år! :)

Idag släppte Darin sin nya singel <3 Det värmer i hjärtat och på några andra ställen XD haha! Blir så glad aaawww.  Han är på tv ikväll också 21.30 så det ska jag inte missa då sitter jag som fastklistrad.
Idag har jag varit in på arbetsförmedlingen dom snackade en massa var inte så mycke som gick in i huvet men men... presenterade lite grejer och sådär. Sen åkte jag hem och sen åka jag med mamma in till stan och bytte ut våran kaffebryggare som hade gått sönder.  Sen bar det av till rusta för att köpa tapetklister och medans vi ändå var där borta så blev jag bjuden på mat på Zafari dom har riktigt god mat där faktiskt! Sen vandrade vi vidare till Willys där träffade man flera "kändisar". Drog sedan hem och nu sitter jag och lyssnar på Darin's låt och fryser försökte sova en stund men det gick inte. Snart ska vi troligtvis bort till mormors hus och tappetsera blir väl typ att vara där och fixa i helgen. En kompis till min mammas kompis skulle komma dit och glo på huset nån dag så då är det ju bra om det är tapeter på väggarna. Hoppas det blir sålt annars får vi gå till mäklaren igen fast en annan mäklare dock. Måste även sätta lite fart med försäljningen av tyger igen känns jävligt drygt var längesen vi la ut på tradera så måste skriva om alla auktioner och ladda up bilder och sånt på nytt, blä!


Ha de gött pöss och kram!


Resa

Som jag skrev förut för någon månad sen så vann mamma en resa till valfritt ställe i europa med 2 övernattningar. Nu har vi börjat planera och sådär tanken är att vi ska resa till Rom och lägga till kanske 2 nätter så det blir 4 övernattningar kommer nog att bli i slutet av maj så nu är det till att på något sätt försöka få in pengar ;) Får gå ut och sälja mig på gatan kanske?

Nu ska jag googla lite på shopping och sånt!


Prutt?

Idag känns som en jobbig dag känns inte som att nått nästan går som jag vill! Morrr..
Hade lilla uppkörningen idag så fick testa och köra med annan lärare och annan bil kan säga att jag blev ganska lätt stressad då jag kört med samma hela tiden både samma bil och lärare. Tänkte lite fel i vissa situationer och sådär men  men .. har i alla fall gjort bort det :) Förra veckan hade jag ganska fullt upp med körningen hade båda halkbana och risk1 och några körlektioner. Just nu så gäller det mäst att plugga så jag kan fixa teorin och boka körprov och sånt och sen känner jag efter dagens körlektion att jag fortarande var ganska osäker så 1 eller 2 lektioner till blir det nog! :P
Har varit lite lat på senaste tiden med att söka eller tagit det lugnt sen jag var ner i stockholm sist. Fick svar idag att dom hade hittat en annan vilken inte alls förvånade mig 1 klippning på 2 hela arbetsdagar är inte så lovande! Har fått svar från ett ställe som jag sökte till ungefär samtidigt så får se om det bär av på någon intervju. Tänker inte ge mig!


RSS 2.0