logga


Uppsättningar







Avslutning och allergi!

Gårdagen började med avslutning på skolan. Glömde förståss att ta med mig min utbildningsbok så jag kunde få mina timmar underskrivna. Men måste ändå tillbaks dit i vilket fall som helst snart det hade tydligen blivigt nått krångel när dom skulle skriva ut diplomen från OMC så dom tre sista i klasslistan hade dom missat att skicka. Så mitt kommer väl kanske nästa vecka då får jag även passa på att ta med mig utbildningsboken. Otur i oturen ^^
Blev snyfftigt på avslutningen i alla fall känns tråkigt att man kanske inte kommer se alla igen. Men sånt är livet (så mycket falskhet bor det här).
Sen drog jag ( med alla jävla påsar och dyligt som jag hade trött in i skåpet) ner till mammas jobb för att trö in det i bilen och ta en lunch på Cafe UH.
När maten var i magen så skulle jag gå till bussen men missade den precis som vanligt..om dom inte hade rivit upp hela stan så kanske jag hade hunnit men gick ju inte att gå hur som helst så..
Men i alla fall då tänkte jag att åååh jag ska gå och titta lite på några sköna skor som jag faktiskt kan stå i en hel dag utan att dö. Slutade med att jag köpte en klänning/tunika på rea.
Sen andra gången jag skulle dra till bussen så är jag för tidig och får för mig att jag ska göra en allergitest som tar ca 20 min att göra.
Testet avser : Katt , Björk, Gråbo, Timotej, Kackerlacka, Hund, Olivpollen, Väggört, Kvalster, Mögel 
Fick ett stick i fingret  och 20 min senare fick jag veta att jag är allergisk mot 2 saker
Timotej (ett visst sorts gräs)  och Katter :(
Jag som har 5 st hemma :O hur ska detta gå!
Blir nog till att göra en riktiog städning av moitt rum sen  och inte släppa in några katter. Köpte receptfria tabletter så får se om det blir någon skillnad.

Idag har jag varit och jobbat på rinse hoppas att dom bestämmer sig snart.. Ska skriva in mig på arbetsförmedlingen i vilket fall som helst på måndag.

PUSS?


Provjobbat + baluppsättning

Idag har jag provjobbat på Rinse inne på gallerian. Fick göra 5 st herrklippningar vilket somms känns mycket bra att få öva på.. har nämligen inte fått klippt så mycke killar.  Jag tyckte själv att det gick ganska bra hoppas bara dom också tyckte det. Känndes bra faktiskt att få lite press på sig när det gäller klippning. Annars är jag gärna en sånn som kan stå och finslipa hur länge som helst om jag fick.
Tyckte jag fick till ett ganska bra tempo faktiskt 5 klippningar på lite mer än 3 timmar :)
Det är tydligen en massa andra som också har provjobbat så jag håller tummarna för att få en platts!

När jag var klar gav jag mig av till Cassi för att fixa Jessicas balfrilla. Var duktig lyckades bjuda in Linnea och Bea fast Cassi skulle jobba (A)
Det blev i alla fall en lockig uppsatt/utsläppt uppsättning med lite loops tänkte lägga upp nån bild sen får se hur bilden blev knäppte med mobilen med dålig kamera!

Kom nyss hem från affären efter att ha postat lite paket och slukat en 88:an glass
Såååååååååå gott!


Fullt upp!

Har haft fullt upp både förra veckan och denna vecka. Förra veckan var det frisyr show på Örnexpo torsdag och lördag. Där jag både fick styla och gå som modell. Torsdag gick allt bra mem på lördag blåste det så mycket så scenen hade flyttat sig en meter :S
Showen blev nästan inställd men tillslut så fick vi i alla fall göra den nere på backen.. kanske inte gick lika smidigt men blev bra ändå :)
I måndags gick jag med Sofie och Jenny på Örnexpo vi åt langos och Jenny testade hajkräm. Sen gav jag mig vidare till skolans montel som var där... Blev inte så mycket sålt men nu har man fått prova att stå där i alla fall. Vi som stod där var sista gruppen så vi fick packa ihop allt. Snabbt var det över!

Idag så har vi haft prov hela dagen! 

* Klippning Herr
* Klippning Dam + Föning i volym
* Kort festfrisyr
* Fönvågor
* Uppsättning

Blev godkänd i alla moment så nu kan man pusta ut över det i alla fall. Dock ska vi ha en massa skriftliga prov imorgon.. åååh jag som har så dåligt minne :S
Hoppas jag klarar mig ^^

Min uppsättning på torsdagen



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0