Julen är här, Å lyser frid på jorden!

Sen min senaste uppdatering så har jag blivigt lite friskare kan andas! Det känns underbart vill jag lova har dock fortfarande hosta. Mamma har varit till läkaren och efterssom hon smittade mig så har vi troligtvis samma fel. Har trott att det kan ha varit lunginflamation men det var det tydlingen men något med lungorna i alla fall hon ska röntka lungorna nästa vecka och är det nått man behöver pencelin eller nått förr så måste väl jag också gå till läkaren antar jag.

Har pyntat lite inför julen här hemma och städat i lite skåpar men i lungt tempo när man inte är riktigt frisk och börjar hosta för ingenting! På tal om hosta så var jag och såg Twilight breaking down part1 på bio i ...lördags. Jag var den där irreterande människan som hostade under en ganska stor del av filmen som typ alla ville döda.





Jag har också klippt luggen lite då den gick ner över näsan otroligt fort den växer känns det som. Säkert enda friska håret jag har. Den blev sned denna gång men tror jag ska klippa den lite till senare nån gång... vill ha den lite kortare :) Tycker dock inte att det blev lika snyggt att ha en tjockare snelugg än vad jag hade förut. Gjorde luggen tjockare när jag gjorde raklugg nämligen vilket jag tycker passade bättre till rak men nu när den är sne så känns det nästan för fluffigt eller vad man ska säga. Är lite småless på mitt hår i allmänhet typ färgen.. Funderar på stt färga bort det mörka eller färga som jag snackade om innan typ som utväxten men blont i topparna. Gärna lite fjädrar också :D

Mobilen börjar krångla och jag är hög på kokelana

Nu har min älskade mobil börjat krångla eller krångla och krånga batteriet har blivigt riktigt tvärdåligt. Innan jag åkte till uppsala för inte änns en vecka sen så höll batteriet 2 dagar vilket som ändå är betdligt sämmre än när jag köpte den men så klart att man får förvänta sig det. Köpte den ju i juni 2009 så den är ju snart 2½ år så ingen ny mobil så men reagerade bara på att dom senaste dagarna fast jag inte pratat eller knappt tittat på mobilen så har batteriet inte hållt mer än 12 timmar. Idag började den pipa efter 10 timmar! Så blir att skaffa ny mobil direkt när jag fått jobb för det funkar ju inte att ha en som har så dålig batteritid då man inte gör nått med den menar jag kan ju tänka mig hur länge det håller om man ska prata i den eller så. Särskilt efter uppsala vistelsen så har jag upptäckt hur mycket man behöver den! Tror jag ska köpa en iphone sen men som sagt inte medans man bara har pengar från arbetsförmedlingen så funkar det inte :(

Är fortfarande sjuk men tror det är på bättringsvägen eller hoppas så mammas kompis var över idag med lite kokelana så hostar inte alls lika mycket. När vi skulle sluka madicinen så hade vi inget ml mått så vi körde på kännsla + att vi inte hade ätit nån mat. Resultatet blev att jag blev lite lullig så nästa gång det är fest är det host medicin som gäller!

Just ja igår var mammi och jaf på banken och försökte skriva över huset på mammi ( mormors hus asså) Men det funkade inte då det bara finns en inkomst då lånet skulle bli så högt. Vi hade ju tänkt att fixa i ordning mormors hus både taket och drenera efeterssom det var så svårt att sälja. Men eftersom det nu inte går så kan vi inte heller renovera så det suger ju så vi får nästan ta vad vi får för huset förra gången blev vi bjuden 595 000kr för huset + hela syverkstaden och det är ett jävla skambud men det är ju köparnas tid så... Taxeringsvärdet på huset vilket som motsvarar 70% av husets värde ligger på 709 000kr vilket gör att om man ska räkna på vad huset egentligen är värt eller bör säljas för  om nu allt ska vara rätt är ju ca 1 000 000kr
Företaget som mormor och morfar hade hade tyger och dyligt i var verderat i ca 1 000 000kr 1978 ( det är jävligt mycket pengar på den tiden) Nog för att vi har räknat med att vi aldrig kan få ut det utan vi måste slumpa bort grejer och så. Men ändå  suger i alla fall hade varit bättre om dom sparat millen på ett konto i 30 år än i tyger på övervåningen.
Men vi har hört av oss till några i alla fall som är intresserad att hyra hus och sånt och tänkte även lägga ut en egen annons på blocket och lokus. Så får man se om mna kanske får någon köpare eller någon som kan hyra huset i alla fall så man slipper skotta/ klippa gräs och betala räkningar till ingen nytta.

Just nu så ligger jag i soffan och har nyss börjat se på en seria  "The TUDORS" verkar ganska lovande typ en film som utspelar sig i gammla England. Druckit lite Apotekarens julmust riktigt najs finns för 5kr på Coop om någon blev sugen. Har en bakad potais i ugnen som jag väntar på ska bli färdig grrrr... ^^ Så snart blir det mat men det tar en jävla tid!

Just jaaaaa fick veta förra veckan att jag ska bli faster! Har glömt att skriva det tror jag :) Det blir ju spännande :P






Delar med mig av lite humor :)




Kanske inte faller alla i smaken men jag gillare i alla fall!

Konstiga grejer som jag gör/tänker

Snodde denna ide från Cassi!

Typ lite fakta om mig tvångstankar och grejer...


1. Hatar att gå genom mörka skogar på nätterna när det är mörkt tror ALLTID att det ska komma en björn och hoppa på mig. Har aldrig stött på någon men ändå!

2. När jag blir stressad t.ex inför ett prov eller när jag ska skynda mig till bussen så brukar jag drabas av lite panik och blir bajsig i magen.

3. Kan ligga och tänka på kvalster när jag ska sova och då börjar det klia överallt och det känns som att det kryper runt en massa i sägen!

4. Brukar även tro att det är någon som hemsöker mitt rum på natten! Brukar då ibland "låssas" sova för mig själv ifall jag skulle se dom så skulle jag kunna säga AHHHAAAA! Jävligt stört jag vet!

5. Är rädd för att vara på toaletten på nätterna typ kolla mig i badrumspegeln eller kolla ut i ett annat rum med hjälp av spegeln. Tror typ alltid att nått ska komma... kanske sett för många skräckfilmer?

6. Har jag en tid att passa på morgonen så jag måste ställa klockan så vaknar jag alltid flera gånger på natten för att jag är rädd att försova mig. Vilket jag tycker är mycket pinsamt att göra!

7. Är rädd för att vara ensam nör jag möter en större grupp människor jag tror typ alltid att dom hatar mig och att dom vill döda mig.

8. Har en extrem fobi för höjder och tycker det är jätte äckligt att bara stå på en stol. Brukar drabbas av yrsel och blir väldigt ostadig. Tänker alltid att jag ska rammla.

9. Tror att det finns hajar så fort man kommer ut i vattnet där jag inte bottnar.

10. När jag ska bada i badkaret så brukar jag ofta tänka att det ska komma upp en massa svart långt hår!

11. Har även fobi för insekter och försöker dölja det när jag t.ex är på en buss eller där det finns folk som man inte känner.. går kanske inte alltid så bra!

12. Tänker nästan alltid att en person dömmer mig  om dom tittat på mig. (om det nu inte är en kompis eller någon man känner)

13. Ett problem som jag haft länge är skrikande och jobbiga ungar får typ inpulser att knuffa iväg barnvagnar ner för backar eller typ ta en kudde och kväva dom...har blivigt lite bättre med åldern och hoppas på att snart bli botad helt mot detta!





Ångest!

Ser just nu på en gammal svensk film från 1981 den heter "TUPPEN", Magnus Härenstam eller hur han nu stavas är med och Tjorven från saltkråkan! Det är väl inte direkt filmen i sej som gör att jag får ångest utan när jag såg Tjorven som i denna film är en ung kvinna och inte den som man är van och se.Från att ha en bild av henne som barn till en ung kvinna som ligger i samma säng som Magnus Härenstam känns väldigt olustigt. Man lixom kommer till insikt att ett barn blir vuxen och nog för att man vet att filmerna i är gammla men ändå svårt att tänka sig. Menar var tvungen att kolla upp hur gammal hon är och hon är född 1956 altså 55år! Det jag vill säga med detta är väl att snart är man fan där själv!Jag vill inte!



Är så svårt att tänka sig hur sitt liv ser ut om 30år eller änns 5år?


Slämmmy, snory

Var några dagar sen jag uppdaterade min status och det har väl hänt ganska mycket antar jag... eller mycket och mycket lite i alla fall! :)



Gjorde denna tårta till mamma när hon fyllde 50år ( i torsdags) Det ska föreställa körsbärsblommor för er som undrar... Mamma fick lite krämer från mig och en diskmaskin av sina kompisar sen så hade jag tänkt att ge henne mer men paketen hade inte hunnit komma men det får väl bli fler julklappar! :)



Mamma garnerade lite cupcakes dom blev så söta :)


Senare samma kväll så skulle jag åka natt tåg kl 01 från örnsköldsvik till uppsala. Jag hade fått en sifferkod som jag skulle trycka in i biljettmaskinen där man hämtar ut Sjs biljetter. Fick först leta runt på resecentumet innan jag hittade den JÄVLA maskinen som var ut funktion! Förvånad ...nej! Och sen stog det ju förståss ett nummer som man kunde ringa Sj på för att komma till deras kundservice får det fina svaret av växeln att de stänger kl 18 vänligen försök igen kl 06! Ja just det tack för den! Fick i ren pankik försöka få tag på personal från tåget och säga att automaten inte funkar vilket som blev ett jävla krångel och dom fick använda sig av uteslutnings metoden. Typ ja det är en tjej som ska åka mellan ö-vik och uppsala men det gick ju inte få fram att det var jag eftersom det inte var jag som hade bokat resan. Men det löste ju sig i alla fall jag fick min sovplatts men vet inte om jag tycker att det var så mycket bättre än en sittplatts då det inte gick att sitta upp i sängen :S Men fick i lla fall sova lite i det hoppande tåget. Hittade salongen ganska snabbt när jag väl framme i uppsala. Fick göra 3 kunder och fick besked att jag inte fick jobbet. Tyckte det var jävligt skönt att få veta det direkt och inte bara a men vi hör av oss sen och sen så gör dom inte det. Man saken var väl den att dom sökte både färdiga frisörer och lärligar. Men svaret som jag fick var att dom ju redan hade en lärling och inte hade så mycket tid att ta på sig en till. Eftersom man behöver ganska mycket hjälp i början och sådär.. Dom var ju medveten om att jag sökte lärlingsplatts innan men vet inte om dom trodde att jag hunnit längre än jag hade? Aja tyckte dom var trevliga i alla fall och dom verkade ju tycka att jag var det också och sa att jag gärna fick söka där igen när jag hunnit lite längre i utbildningen eller är färdig.
Sen gick jag på stan lite medans jag väntade på tåget. Men kände inte att jag vågade gå så mycket efersom att det fanns flera ingångar/utgångar i galleriorna så upptäkte ganska snabbt att det var lätt att yra bort sig och hämna på en annan gata om man gick ut på ett annat ställe än det man gick in på. glodde runt lite mne som sagt inte så kul att gå på stan när man inte har någon att gå med eller pengar att spendera och dessutom en jävligt tung handväska. Hade ju med mig smink, dator, laddare kammar/saxar och ett extra batteri till datorn så den var ju inte så lätt kan jag säga. Så gick mot resecentrum vilket som jag hittade till väldigt snabbt denna gång. Letade reda på vilket tåg jag skulle ta och sådär. Var typ 1 timme kvar tills avgång och kännde inte att jag orkade gå tillbaka till stan igen och riskera att missa tåget. Men hittade ett apotek där så då passade jag på att köpa ögondropp för alergi vilket jag ändå behövde. Pratade med dom också om min medicin och dom tyckte att jag skulle gå till doktorn och få ett lite starkare recept istället för det jag har som är för "tillfällig allergi" . Eftersom jag har ju fan katter runt mig nästan 24 timmar om dygnet och vore skönt att få en annan tablett då man blir lite trött av den som jag har.
Men i alla fall sen gick jag vidare och satte mig och väntade på tåget som skulle gå om en dryg timme. Sittplatserna där man väntade var i en glasbur kan man kalla det och ingen värme så tänkte aja lite kyla kan mna väl stå ut med ett tag. Efter jag väntat ca en timme på tåget utomhus i kylan! Så kommer Sj med ett medelande att det är ett tåg som har stannat mellan stockholm och uppsala som står ivägen för alla tåg och att vårat + några andras blir ca 1 timme försenat! Så vad händer jo jag sitter kvar en timme till och blir nuvig och jävlig när väl tåget kommer så börjar smittan komma från mammas förkylning asont i halsen får jag och det är ju inte så svårt att förstå vad som utlöste den manar sitta 2 timmar utomhus och frysa har aldrig varit någon höjdare. Mobilen dog dessutom under resan med tåget och hade förståss glömt att ta med mig laddaren som jag trodde jag stoppat ner men nej då! Får sedan veta att tåget kommer att komma till sundsvall aldeles försent och att jag inte hinner med bussen som ska till ö-vik. När vi kommer fram så fick vi veta att vi skulle åka buss till härnösand och sedan jag och 6st till åka taxi viare till ö-vik.  Var nära  att missa den bussen då jag trodde det skulle stå härnösan på den men stog långsele det kanske sj kunde informerat om att det skulle stå på bussen menar hur ska man kunna veta det. Sur busschaför var det som typ kanppt svarade på frågan om den gick till härnösand åååhh! Fan är det mitt fel att Sj har problem eller? Jävla surgubbe tänkte jag. Men sedan åke jag iväg och när vi väl klev av bussen så skulle det ju stå en taxi oh vänta på vi 7 st som skulle till ö-vik. Men är sg förståss ingen buss! Kallt och blött var det... Ingen mobil med batteri så jag kunde ringa och säga till mammi att jag blir sen.Men efter ett tags väntan och en kille som var så arg så han ville spy på Sj så kom äntligen en taxi som körde oss till resecentrum i örnsköldsvik. Mamma var inte där  eftersom jag var ju typ 35 min sen inte batteri i mobilen så jag tänkte jag kan ju prova telefonkiosken som finns vid örnparken. Försökte först med mitt VISA kort stog att det var ogiltigt faset stog att kiosken tog emot visa frovade sedan astercard stog också att det var ogiltigt men det fungerade 1 gång men dåjag förståss inget svar.. Provade med mynt men det funkade iller " vänligen lägg i mist 5kr" jaaaa jag har gjort det dööööö? Sen blev jag väldigt kissnödig och tänkte att jaa jag kan ju gå på toa på torget efterso  klockan var typ 12 på natten så var det ju typ inget öppet. Testade att lägga i pengar men det funkade inte de hade tydligen också stängt .. träffade några från ann petterssons som hade haft show oh gav som förslag att jag skulle försöka ringa från skolan. Gick upp dit men det var ingen som öppnade antingen så fanns det ingen kvar eller så hörde de bara inte att det ringde. Gick sedan ner igen till telefon kiosken och denna gång blev jag kissnödig igen och fick i ren panik leta upp en buske och invänta att polisbilen skulle flytta sig. Gick tillbaka till telefonkiosken  och såg att det fanns ett nummer då mottagaren betalar så ringde till mamma och denna gång funkade det. Hon kom och hämtade mig och vi åka och köpte lite mat på max. Kan säga att det var så jävla skönt att vara hemma igen. Kommer inte åka med Sj igen om jag inte måste!

Är nu snorig, slämmig, hostig, febrig och ont i halsen hela paketet!

Sitter och väntar på att få paket med dhl med Oliver's kattmat  Katterna håller på att svälta ihjäl! eller ja ni som har katter vet säkert att dom är hungrig typ hela tiden och att om dom faktiskt är hungrig på riktigt så blir dom typ helt galna!

 älskar mitt liv <3


Resan fixad nu i alla fall!

Ringde och bokade resan idag som jag hade fått beviljad från arbetsförmedlingen. Kommer att åka på fredag "morgon" kl 01:16 med ett natt tåg som avgår från örnsköldsviks resecentrum och är framme i uppsala vid 9:20. Kommer då att provjobba på ett ställe som heter Avans Klipp och kommer troligtvis inte få veta samma dag om jag får plattsen eller inte ftersom de hade många som sökte och att det även skulle vara fler som skulle testa efter mig. Så om man ser det på så sätt så är det inte direkt så stora chanser att jag får jobbet man ska försöka i alla fall :)

Igår hade jag en trevlig dag på stan förutom att jag fick vänta på att få prata med någon på arbetsförmedlingen i 1½ timme! Men sen så gick jag ju på stan med Linnea, Jenny, Bea och Cassi. Vi gick på 2 ställen och fikade! och med tanke på att jag stack iväg en stund medans jag väntade i kön på arbetsförmedlingen så blev det 3 st fikningar dock var en bara en dricka men ändå! Sedan blev jag, Linnea och Cassi lite busiga och bestämde oss för att köpa lite vin och en massa annat från systemet och dricka och bara ha trevligt! Efter ett tag kom även Bea och mös lite med oss <3
Tack för en trevlig dag/kväll tjejer!

Idag har Anna hunnit varit här det var trevligt att få lite besök och sådär. Får se om vi eventuelt ska se twilight nån dag tillsammans eller hur det blir. Kanske även åker iväg till sundsvall ppå lite Ikea shopping i början av december det hade varit kul.
Just nu så händer inte så mycket skulle kanske leta reda på nått att äta och kanske eventuelt baka lite och den jävla disken förståss! Med andra ord borde igentligen inte sitta här på min röv...men hur är det då????

Nä nu måste jag sluta!


Pösss pösss

Tomörrow!

I morgon/ idag/ när jag vakanar så ska ag till arbetsförmedlingen med en lapp... eller en kallese för att vara mer exakt. Så får jag väl se om jag får någon resa till uppsala från dom, men det ska nog inte vara något problem som sagt.Sedan så ska jag gå på stan med tjejerna och kanske det blir lite film sen också :)
Har varigt fruktansvärt dålig i magen dom senaste dagarna, dock inte så farligt nu men igår var det hämst! Sommnade typ vid 4 på morgonen låg flera timmar och bara vred mig sånt är så jobbit. Vet inte vad det kan vara för nått om det nu är nått jag ätit och kanske blivigt matförgiftad eller om det kan vara nått annat.. Nåja har i alla fall inte tid att vara sjuk! Så har tagit det ganska lungt i helgen man har satt upp lite tapeter och bakat i alla fall mycket som måste göras. Åååhåå just det mitt paket kom i fredags från USA med jackan och koftan är jätte nöjd och kunde ha grejerna så det var ju bra! Det skulle ju igentligen inte kommit förån 6/12 så det kom riktigt fort! Så nått bra i alla fall med att det var så jävla dyrt att få hit paketet. Känns riktigt skönt att fått en vinterjacka för nu börjar det bli riktigt kallt att gå med sommar/höst jacka.
På tal om inget så börjar min lugg bli lång igen! Den går nedanför ögonen och ska nog klippa den igen nån dag. Denna gång blir den sne för jag orkar inte ha rak lugg och tycker inte att jag passar i det heller. Nog för att jag vsste det redan innan sen tidigare upplevelser. Det är typ kul 1 vecka sen knuffar man den bara åt sidan. Kom på nu att jag aldrig la upp någon bild när jag hade klippt raklugg. Knäppte bilder man var tvungen att radera dom för jag akut behövde lite minne. Sen så tog jag aldrig nya. Men men ...

Som jag skrev förut så har jag blivigt medlem på gratisbio och har snart fått ihop poäng så jag kan hämta ut en biobiljett som åtminstonde det är en tröst i min tråkia vardag.
Skulle vilja se Twilight 4:a som snart börjar gå på bio har börjat lyssna om på ljudboken och sett film 1 och 2 medans magen har vart gramsen på mig.

Aja det var typ det

Pösss <3

Ny arbetsintervju! :)

Haha gud vad det känns som att jag flänger fram och tillbaka efter jobb men skam en som ger sig! Nu har jag bestämt tid med en av salongerna som har hört av sig. Det är en salong nere i uppsala som hört av sig och enna gång var jag tylig me att salongen måste vara medlem i frisörföretagarna/hanels så et inte ska bli några missförstånd :D Som tur var de melem i frisörföretagarna redan så det känns ju skönt. Vi bestämde att jag skulle åka ner 18/11 (nästa fredag). Som tur var så sa dom att et skulle räcka med att provajobba en dag. Dom fixar 2 modeller åt mig och sen får jag eventuelt ta någon drop in kund. Verkar som att det var ganska många som skulle provjobba så har inte allt för höga förhoppningar på att jag får jobbet men hoppas kan man ju alltid! :) Tänker också såklart göra mitt bästa för att få det men som sagt tror inte det kommer bli lätt ^^'
Väntar bara nu på att få en skriftlig kallelse till mig som jag ska in med till arbetsförmedlingen imorgon. Så hoppas att jag får reseersättning igen för mina pengar tog ju slut! På någon jävla UPS avgift! MOooooooorrrrr! Det ska väl egentligen inte vara nått problem så sätt men tänkte bara på att jag nyss var på  arbetsintervju i Stockholm så skulle väl vara därför i så fall som jag inte skulle få...

Aja får la hoppas på det bästa! :)


Någon mer än jag som gillar GRATIS? :)

Har nyss blivigt medlem på: GratisBio.se
Det är jättebra man kan få gratis biobiljetter, gratis presentkort på Nelly.com och lite annat.
Det man får göra där är bland annat undersökningar och sånt och många är 100% gratis! Man får olika mycket poäng för olika saker och välkomst poäng på 500 sen så får man mer om man fyller i profil och om man vill värva vänner.

Vill du också prova på? Värva gärna mig som vän :)
Klicka här

Poäng får av åskiter, undersökningar och även på bloggar.
Att bli medlem är helt gratis! :)

Vill ni bli min kompis nu? :D :D :D

Vill se <3





Vill seeeee!!!!

Faaaaaan!!!!

Fick nyss ett madelande från UPS och  måste tydligen betala en jävla tullavgift också på grjejerna som jag köpt! Så jävla arg är jag nu! Räcke det fan inte att frakten på en jacka, kofta och lite krämer gick på 400kr!? Troligtvis så kommer det säkert kosta 25% av hela kostnaden extra skulle jag tro och det är ju typ 500kr till! Fan det var inte vad jag räknat med! Blir så jävla arg! Tycker dom kunde skrivigt nått i alla fall på den jävla hemsidan hade jag vetat att det skulle bli så jävla dyrt så hade jag fan aldrig beställt!

..... (A) sååå nu känns det mycket bätte! :D:D

Just ja!

Glömde att skriva att mamma hadde vunnit en resa från jobbet! En resa för 2 med 2 dagars övernatting på hotell till valfritt land i Europa. Inte så illa det! Vi har inte bestämt vart vi ska åka eller när men det är kul att man kan få göra nått roligt även fast man inte har så mycket pengar :)

Igår så ringde jag dom nere i stockholm där jag hade provjobbat och sa att jag vill vänta och se om dom går med i handels innan jag börjar jobba där. Han sa att han skulle höra av sig då dom hade blivigt medlem vilket som var troligt att dom skulle bli kanske vid årsskiftet skulle han veta om dom ska gå med eller inte och då skulle jag i så fall få börja där. Men som sagt kan inte ta det lungt bara för det utan det är bara fortsätta att beta av från listan med dom som hört av sig. Känns inte som att jag direkt kan vänta tills dom går med i handels för är ju inte heller 100% säkert att dom gör det så väntar man kanske i onödan och det vill man ju inte.
Ringde ner till Gislaved för snart 2 veckor sen , han sa att han skulle höra av sig förra veckan och gjorde han det?...nej... fortfarande inget svar. Förstår inte vad det sitter i jag kan fan ta ett nej ... men helst ett ja :)
Ååååååhååå önskar att jag hade varigt färdig och haft det j*vla gesällbrevet! Svårt att hitta jobb är det och dom som åtminstode är lite intresserad verkar ju många vilja typ att man ska ha praktik först och sen börja som lärling. De verkar ju inte fatta hur lite pengar man har att röra sig med typ 2800kr/månaden från arbetsförmedlingen och sedan efter det så är det 5906kr/månaden FÖRE SKATT för lärling. Typ leva på luft om man vill ha en lägenhet..

Får frysa tills 6/12!

Efter att "min" jacka tog slut på H&M :'( så har jag försökt att hitta en ny och nu har jag äntligen hittat en. Tror dessutom att den är varmare än den som var på H&M. Köpte även en kofta och lite julklappar och fick tydligen med läppglans på köpet det är ju alltid najs! :) Just ja köpte dom på Victora's Secret om någon undrar ;)



Köpte denna jacka fast i svart köpte även koftan här nedanför i svart.. gud vad jag känner mig tråkig som bara köper svart och svart. Nä men brukar köpa massa kläder med mönser och grejer så kan ju vara bra att ha något neutralt som faktiskt kan passa ihop med nått! Enda jag är tveksam på är att man inte fick se bilder på den svarta koftan och dom hade skrivigt att det var en svart päls på den. Hoppas att dom manar typ svart/grå och inte helt kolsvart jag gillar när det är lite ljusare i topparna tycker det ser mer äkta ut då. Slog på lite på storleken så enligt måtten ska dom väl snarare vara lite åt det stora hållet än åt det lilla hoppas jag! Man vet ju aldrig när man beställer från ett ställe som man inte beställt från förut. Men får hoppas dom passar för frakten var dyr! Men det är ju inte diekt några plagg som gör så mycket om de är lite för stora men är dom för små så är det ju inte så kult på restaurangen....



Hm.. sen så har jag bakat idag mamma fyller ju 50 år den 17/11! så har börjat baka lite kakor och sånt som går att frysa in. Bland annat Camillas snickers kaka (ni som gick bild vet)  och just ja på tal om det om någon funderar på att baka en sånn så är jordnöts smöret billigt på Willys! 20kr kostar det där.


Pösss <3


Hemma igen ;)

Är hemma ingen efter Stockholms vistelsen! Det gick både bra och dåligt kan man säga.... jag fick jobb om jag ville men dom är inte medlem i handels/ frisörföretagarna. Vilket innebär att jag inte får räkna mina timmar för att ta gesällen :S Det är en salong som öppnades bara för några dagar sedan eller inte en ny salong så men nya ägare. Han sa dock att om det går bra för salongen vilket som man skulle troligtvis veta efter jul så sa han att han skulle gå med i det. Men vad händer lixom om det inte går bra då ?:S
För är ju ändå en bit att flytta och sådär.. kan få lägenhet fixad dock... hm känner att jag behöver kolla upp en hel del. Han ville att jag skulle åka tillbaka redan på måndag!!! Men ska
man bara få vara hemma ett dygn då? :S Menar jag är ju inte äns anstäld..
Så ja livet krånglar som vanligt!


RSS 2.0